Meno:
Jakub
Sekcia, špecializácia a voľná pozícia:
*Komunitná sekcia pre MTA:SA, Akademik
Koľko hodín máš odohratých na serveri
+- 477
Vek:
18
Meno na Discorde:
jakubb___
Skúsenosti s administráciou:
Zatím žádné nemám, ale rychle se učím, už něco znám od mého kamaráda co a jak (pár základních příkazů)
Dlouho se zajímám o RP, takže bych chtěl nabrat zkušenosti s administrací.
Vo všeobecnosti, prečo chceš byť súčasťou nášho tímu, ktorý “tvorí budúcnosť”?:
Rád pomůžu nováčkům, aby viděli že RP na Slovaku je dobré odreagování od reality a pomoct celkově funkci serveru.
Myslím si, že mé RP je na dobré úrovni, jelikož chci aby bylo co nejvíce přiblížené realitě, ale vím, že někdy také něco neudělám na jedničku.
Také si dokážu udělat srandu u lidí, ale samozřejmě vše beru s mírou, pokud se člověk urazí řeknu si že to bylo přes čáru, také nevyhledávám zbytečné hádky mezi lidmi.
Nedávno mě požádal jeden z A týmu abych přes STOP u policie zastavil nováčka který se učí RP, admin byl spokojený, že jsem vše udělal na výbornou a hráči jsem pomohl do budoucna a já měl z toho dobrý pocit, takže mě tato nabídka akademika zaujala a chtěl bych se nim stát.
Během pár dní dokážu pochopit co a jak mám dělat v dané situaci a myslím si, že u akademika bych neměl problém se dostat do této role.
Ako to je s tvojou aktivitou na internete?:
Denně na mobilu, takže kontakt je se mnou bez problému. (samozřejmě pokud v danou chvíli nespím nebo nemám čas)
Aktivita na Slovaku je na stejné úrovni takže skoro každý den během večera, až na výjímky.
Ďalšie informácie, ktoré by ste nám chceli poskytnúť:
Zatím nejsou žádní akademici, ale rád bych se jim stal, abych pomohl novým hráčům.
Jsem spolehlivý člověk co se rád učí novým věcem.
Myslím si že mé plus je také v tom, že zbytečně neeskaluji konflikty a spíše se snažím mírnit.
Také jsem člověk který akceptuje názory na mojí osobu a já je beru v pohodě.
Celkově mají na mě lidi dobrý názor až tedy na pár vyjímek, ale to já chápu.
Také dokážu uznat svojí chybu i když v některých situacích težce.
Tým, že podávam túto prihlášku, súhlasím s pravidlami a záväzkami portálu fawestorm.eu.
Podpis
Chalys