Satanek Meno: (Nepovinné) Samuel Sekcia, špecializácia a voľná pozícia: (Povinné) Komunitní sekce pro MTA:SA, Akademik Koľko hodín máš odohratých na serveri (Povinné) 412 Vek: (Povinné) 16 Meno na Discorde: (Povinné) satanek_66 Skúsenosti s administráciou: (Povinné) Byl jsem v týmu celkově skoro všude kde jsem hrál a rp, někdy jsem byl i v týmu když server byl ve vývjoji a napomáhal jsem členům komunity zchánět hráče neboli dělat reklamy na server aby tam byla velká aktivita, ohledně příkazů většinu znám. Vo všeobecnosti, prečo chceš byť súčasťou nášho tímu, ktorý “tvorí budúcnosť”?: (Povinné) Hraji na tomto servery nějakou už tu dobu a veřím že ješte tu strávim dosť dlouhého času který by jsem chtěl strávit a pomoc hráčům starým tak i novým a odevzdat moje zkušenosti, chci pomoct ve vývoji a zlepšit hráčům pocit hraní a dát . Také chci pomáhat hráčům ať už s nedostatky v Rp nebo celkově ve hraní mta. Ako to je s tvojou aktivitou na internete?: *(Povinné) Jsem aktivní dost, na internetu i na MTA. Aktivní jsem minimálně 5 - 6 hodin denně, většinou více, Přes školu jsem doma a na počítači kolem 14 hodiny na MTA, ale na discordu mám možnost být celý den. Přes víkend mám většinou možnost být na MTA celý den, když nejsem doma tak večer vždy aspoň přijdu pokecat nebo si zahrát, na discordu mohu být taktéž celý den.* Ďalšie informácie, ktoré by ste nám chceli poskytnúť: (Nepovinné) *ahoj, tak jmenuji se Samuel, moje přezdívka je Satan nebo Satanek každý mi říká tak jak to někomu vyhovouje. Je mi 16 let. Někdy se stane že mi trvá dlouho, než mi někdo sedne, ale jinak jsem většinou komunikativní, nebo i když mi někdo nesedne nebo ublíží tak mu dám druhou šanci a pak uvidím jestli si tu druhou šanci zasloužil nebo naopak. MTA hraju zhruba 5 let. Začal jsem dříve hrát na samp na serveru jménem VTLS a po nějaký době už mě to nebavilo tak jsem tak hledal a našel jsem MTA scénu, nejspíše to bylo kvůli tomu, že se mi líbil pojem RolePlay a když jsem se do toho více ponořil, zjistil jsem že mě to opravdu baví. Udrželo mě u toho i několik lidí se kterými jsem se skrz MTA seznámil. Mimo MTA mám i své koníčky třeba chodím na procházky když mám zrovna nic moc naladu nebo ve volném čase chodím cvičit a takhle vždy vypnu hlavu je to pro mě nejčastejší rutina co dělám protože mi to i pomáhá a je mi pak po tom líp, vím že moc kámošu nemám ale i občas zajdu ven s kamarádama nebo ze spoůlžákami. Tým, že podávam túto prihlášku, súhlasím s pravidlami a záväzkami portálu fawestorm.eu.* Podpis: Satanek <3
Paws Ahoj, po zhodnocení tvé přihlášky jsem se rozhodl tě pozvat na osobní pohovor na náš TeamSpeak3 server (ts3.fawestorm.eu). Kontaktuj mě na discordu kockauwu kde se domluvíme na termínu a času pohovoru. S pozdravem Komunitní Manažér pro MTA:SA Paws 🐾