Názov účtu, na ktorom máš ban: Toyesk
Platforma, kde si dostal ban: MTA
Typ: Permanentný ban
Tvoje vyjadrenie:
Dobrý večer , deň alebo neviem aky čas je prave teraz začal by som tým prečo mam ban a prečo mi to príde uplný zbytočny ban. Takže prvý dôvod na bane mam opakované porušanie pravidiel , pričom som od premazania bodov dostal jeden maly jailik , avšak neviem ako si to dotyčny admin vyložil že ich opakované porušam ale necháme tak ( prvý dôvod vyvrateny ). Druhý dôvod je tu kyberšikana… teraz neviem koho kyberšikana ale to že si nejaky miško traktorista dá do bia že FK prešov je popiči swag najlepší tým a ja ho vysmejem že je uplne vyplatany , tak je to tak, ďalej tu zmienim svoje uražky na lexionysa/pawsa/mačka mäkke tlapky / neviem koľko XY mien ďalších… všetky uražky boli z recesie a nervov ktore mi vybuchli keď som sa ho niečo pytal a nechcel mi odpovedať. Samozrejme dalo sa to riešiť aj inak avšak keď mu pišeme dvaja a neviem nam odpovedať tak sa to jednoducho nedá vydržať , z jeho strany to bola čista arogancia a ignoracia mňa pričom po mne chcel prístup na ilegalny DC server , celý čas tam bol snehurka ktory to avšak nezapisal a tak vznikol zbytočny problém.