Prihlasovacie meno v hre:
Ešte nemám pretože som váš server objavil včera.
Sekcia, špecializácia a voľná pozícia:
Akademik, a ak by bolo možné tak by som chcel hlavne pomôcť z developom.
Vek:
25
Meno na Discorde:
eso.teira, discord som zakladal dnes hlavne kvôli tomuto aby sme vedeli komunikovať inak by som si discord ani nezakladal. Komunikujem cez iné aplikácie.
Aké máš skúsenosti s voľnou pozíciou:
Mám bohaté skúsenosti v oblasti vývoja softvéru, kde som pracoval na rôznych projektoch od návrhu až po nasadenie. Ovládam viaceré programovacie jazyky a technológie, vďaka čomu viem pružne reagovať na rôzne vývojové potreby. Rád riešim komplexné problémy a vždy sa snažím o kvalitné a efektívne riešenia, ktoré prinášajú výsledky.
Si spokojný so svojou históriou v zozname trestov (/history) na serveri?:
Nemám pretože som objavil váš server včera.
Prečo chceš byť súčasťou nášho tímu, ktorý “tvorí budúcnosť”?:
Kamarát mi odporúčil pozrieť MTA. (Multi Theft Auto) pracoval som na fivem hlavne tam som si robil prevažne veci pre seba ale zavolal ma na toto mta pozrieť. Ako som pozeral máte veľké dosahy z hráčmi tak by som chcel byť pri vašom vývoji a troška vám aj pomôcť.
Opíš svoju dostupnosť na internete:
Skoro stále, jedine keď som v práci tak moc neodpíšem.
Čo by si chcel zdeliť komunite na serveri v rámci toho, že chceš vstúpiť do tímu:
Ahojte, komunita! Rád by som sa pridal do tímu, pretože verím, že môžem prispieť svojimi skúsenosťami z vývoja a pomôcť posúvať tento server ešte ďalej. Mám za sebou rôzne projekty, kde som riešil výzvy od návrhu cez optimalizáciu až po úspešné nasadenie, a som pripravený priniesť rovnakú energiu aj sem. Teším sa na možnosť spolupracovať s talentovanými ľuďmi, ako ste vy, a vytvárať veci, ktoré budú prínosné pre nás všetkých.
Verím, že môžeme spoločne dosiahnuť skvelé veci!
Tým, že podávam túto prihlášku, súhlasím s pravidlami a záväzkami portálu fawestorm.eu a potvrdzujem, že uplyvnulo minimálne 30 dní od podania poslednej mojej prihlášky.