Zdravím,chtěl bych požádat o unban, z důvodu toho že jsem obchazel ban a cheatoval,je to už rok a pul co tenhle ban mam, a rád bych se chtěl znova připojit na server FaweStorm.momentálně se omlouvám všem komu jsem kdysi kazil RPčko a takež hrani apod… ponaučíl jsem se a vím co dělat a co ne,uvědomují si co jsem provedl a nemám zapotřeby to znová udělat,osoba ktera mi předložil PERMABAN už tu neni,jmenoval se - quiny - a chtěl bych požadat admina kterej by tohle semnou řešíl a pokecali o tom apodobně,svoje věci si stale uvědomuji a litují toho že jsem to v te době udělal…chtěl bych se vratit na server z důvodu toho že v te době jsem tam rád chodí a chtěl bych si tam zahrát z kamošema a pokračovát v rpčku tam kde to skončílo, věc kterou jsem udělal se už nebude OPAKOVAT NIKDY! chtěl bych požadat o to že už se tato věc nestane a nebude se opakovat ano píšu to tu dokola a dokola z důvodu toho že toho litují co jsem provedl za věc,všem přejí krasný , a doufám že dostanu šanci a mohu se pak připojit na můj stáry server! děkují vám
moje jmeno na serveru byl / Anti /
a ještě jednou, všem přejí krásny den !