Prihlasovacie meno v hre:
SuckerFace
Sekcia, špecializácia a voľná pozícia:
Komunitná sekcia pre MTA:SA, špecializácia pre MTA:SA, názov voľnej pozície
Support/Administrator
Vek:
18
Meno na Discorde:
scrldaxx
Aké máš skúsenosti s voľnou pozíciou:
Zkušenosti jsou bohaté a vím toho hodně též vím jak zacházet s lidmi když se děje nějaký problém
rok jsem byl v Admin týmu a též v dřívější době tak že s touhle pozici mám dost zkušeností. Hlavní je zachovat klid při různých akcí a tak dále, řešit věci přesně podle pravidlu aby nedošlo k porušení není problém si popovídat s hráči v hlasovým kanále nedělá mi to žádný problém, další mé zkušenosti můžu klidně dodat například u budoucího pohovoru.
Si spokojný so svojou históriou v zozname trestov (/history) na serveri?:
Opíš, ako vnímaš svoje záznamy v histórií trestov na serveri.
Má historie není žádné peklo myslím si že má historie je ještě krásná též jsou to už starší tresty které jsem dostal.
Prečo chceš byť súčasťou nášho tímu, ktorý “tvorí budúcnosť”?:
Rád pomáhám lidem a rád pomůžu vám nadále vyvíjet tento Server být kolega ve vašem týmu a společně pomáhat zvětšovat Server vytvářet RP akce vymýšlet další vývoj baví mě RP na FaweStorm jsem už dost dlouho a ze všemi jsem tu za dobře bavíme se a rád pomůžu.
Opíš svoju dostupnosť na internete:
Jsem online 24/7 vždy a všude na serveru jsem též pořád tak že není žádný problém.
Čo by si chcel zdeliť komunite na serveri v rámci toho, že chceš vstúpiť do tímu:
Mé jméno Daniel je mi 18 Let, v dřívější době jsem dělal sport ´´FreeRun´´ a též jsem byl ´´Trenér´´
momentálně pracuji jako zedník montážní práce stavby domů a tak podobné vždyť to určitě znáte.
V Této době posledních 5 let teď to bude 6 let tvořím hudbu mám za sebou už pár menších ´´Koncertu´´
svojí hudbu propaguji na sociální síti YouTube pod názvem SuckerFace za mě vše budu rád za vaší odpověď přeji krásný zbytek večera všem kteří čtou tuto zprávu.
Tým, že podávam túto prihlášku, súhlasím s pravidlami a záväzkami portálu fawestorm.eu a potvrdzujem, že uplyvnulo minimálne 30 dní od podania poslednej mojej prihlášky.