Zdravíčko kafíčko ovšem čtenářu tohoto příspěvku. 😉
Názov Discord účtu:Tulenik4762
Typ: permanentný
**Tvoje vyjadrenie: No dostal jsem permu za veci ani nevím za co ale nejdu tu pomlouvat jiné lidi atd. Hold jsou v lidi AT který mě nemají radi a chtějí abych měl permu co už.
žádam si bud o unban nebo o zkrácení.
Moje verze zní takto: Nevím za co mam tu permu tedy a jak jsem zminoval jsem lidi v AT který mě nemají rádi. Chtěl bych si zase někdy zaerpit na Fawé z důvodu toho že mě ten server bavil když jsem přešel z Fivem na MTA na chvíli. Mám tam kamaradi a lidi s kterýma se mi tam hezky erpilo mam tam nějaký vzpomínky či negativní nebo pozitivní. Chtěl bych si zase zahrát na tomhle serveru z důvodu toho že se chci pomaličku vracet na MTA a chtěl bych mít kde erpit nějaké RP servery nejsou Open nebo se mi tam nechce hrát. Ale na tomhle serveru bych tu chtěl hrát a dodržovat pravidla jak by se měli. 😉** Co mi chyba? Server a hráči spolu s RP, chápu za 2100hodin jsem nepřinesl žádný užitek, avšak chci dokázat že jsem se změnil a dokážu rpít i něco jiného než illegal. Několikrát jsem měl SocialRP co mě neskutečně bavilo, dovedu si představit RPit hasiče protože z menších serverů mám s tím nějakou praxi. Omluva: Chci se ospravedlnit všem hráčům, a hlavně Sovětovi že mým RP musel ztrácet čas a řešit mě, chci všem dokázat že jsem se změnil. Byl bych vděčný kdyby tuto žádost zhodnotí sovět a udělí mi poslední šanci. Dodatek: Nikdy jsem na skimu nepoužil “tvrdou” sílu jak se dostat na server (spoofer).
S pozdravem Tuleň.
@Paws **
@Snehurkaa**