Prihlasovacie meno v hre:
Angelik
Sekcia, špecializácia a voľná pozícia:
Komunitná sekcia pre MTA:SA, špecializácia pre MTA:SA, Support/Akademik/Vct
Vek:
24
Meno na Discorde:
jacobdelarose2732
Aké máš skúsenosti s voľnou pozíciou:
Support : Slovak Roleplay
Si spokojný so svojou históriou v zozname trestov (/history) na serveri?:
1b
Prečo chceš byť súčasťou nášho tímu, ktorý “tvorí budúcnosť”?:
Chcem tvoriť lepšiu budúcnosť serveru s názvom Slovak Roleplay.
Opíš svoju dostupnosť na internete:
6h pc 18h telefon
Čo by si chcel zdeliť komunite na serveri v rámci toho, že chceš vstúpiť do tímu:
Dobrý deň,
volám sa Jakub Angelik Mihálik a chcel by som prejaviť záujem o pozíciu supporta pre váš MTA server. Som nadšenec herného prostredia a s MTA mám dlhoročné skúsenosti, ako hráč aj ako človek, ktorý rozumie jeho technickým aspektom.
Čo môžem priniesť vášmu tímu:
• Komunikácia a empatia: Viem efektívne pomáhať hráčom, riešiť ich problémy a zodpovedať otázky trpezlivo a profesionálne.
• Znalosť MTA a jeho komunity: Poznám herné mechaniky, pravidlá a výzvy, ktorým hráči čelia. To mi umožňuje rýchlo pochopiť situácie a riešiť ich.
• Tímový duch: Verím, že kvalitná podpora prispieva k pozitívnemu hernému zážitku a reputácii servera. Rád spolupracujem s ostatnými členmi tímu na dosahovaní spoločných cieľov.
Som motivovaný a pripravený venovať čas a energiu na zlepšenie herného zážitku pre hráčov na vašom serveri. Budem rád, ak dostanem príležitosť bližšie predstaviť svoje schopnosti.
Ďakujem za zváženie mojej žiadosti a teším sa na vašu odpoveď.
S úctou,
Angelik
Tým, že podávam túto prihlášku, súhlasím s pravidlami a záväzkami portálu fawestorm.eu a potvrdzujem, že uplyvnulo minimálne 30 dní od podania poslednej mojej prihlášky.
*
*