Prihlasovacie meno v hre:
Geery12
Sekcia, špecializácia a voľná pozícia:
Akademik/support
Vek:
16
Meno na Discorde:
Geery
Aké máš skúsenosti s voľnou pozíciou:
S pozíciou akademika nemám zatiaľ žiadne skúsenosti. Naopak mám veľké skúsenosti s inými pozíciami ako napríklad podpora - support alebo administrátor. Pôsobil som 4x na pozícii Support, dokonca aj tu na SKRP a bol som administrátorom aj na serveri Hellsight.
Si spokojný so svojou históriou v zozname trestov (/history) na serveri?:
Myslím že je to v poriadku. Mám niekoľko priestupkov, ale nič vážne. Pravidla ovládam.
Prečo chceš byť súčasťou nášho tímu, ktorý “tvorí budúcnosť”?:
Mojim cieľom je zlepšiť aktivitu admin tímu. Často sa stretávam so situáciou, že niekto čaká viac ako 30 minút na pomoc. Chcem pomáhať hráčom, spríjemňovať im RP. Navyše by som chcel pre hráčov vytvárať social RP, ktoré by im spríjemnilo hranie.
Opíš svoju dostupnosť na internete:
Počas pracovných dni 3-4hodiny, záleží podľa školy. Počas voľných dní a víkendu dokážem byť aktívny o mnoho viac.
Čo by si chcel zdeliť komunite na serveri v rámci toho, že chceš vstúpiť do tímu:
Volám sa Samuel, študujem na gymnáziu v Košiciach. Hrám na 2 hudobne nástroje, taktiež sa venujem bojovému umeniu. Po dlhšej dobe som začal opäť hrať MTA a začalo ma to baviť viac ako kedysi. Som zásadový, keď niečo poviem, to aj dodržím. , Všetko riešim s chladnou hlavou a spravodlivo.