Prihlasovacie meno v hre:
milda1
Sekcia, špecializácia a voľná pozícia:
Komunitná sekcia pre MTA:SA, Support
Vek:
17
Meno na Discorde:
Milda_1
Aké máš skúsenosti s voľnou pozíciou:
Byl jsem člen A-T na různých serverech, zkušenosti s administrací mám. Více můžu dodat na pohovoru, pokud se tam tedy dostanu.
Si spokojný so svojou históriou v zozname trestov (/history) na serveri?:
Nejsem, bohužel jsem byl vybodovan i za to že jsem napsal do LOOC ty vol*. Kdybych to mohl nějak napravit, udělal bych to
Prečo chceš byť súčasťou nášho tímu, ktorý “tvorí budúcnosť”?:
Chtěl bych být členem A-T, na serveru na kterém jsem skoro od začátku SlovákRP, dále bych chtěl pomoci hráčům, na serveru bývá přes 50 lidí a bývá aktivní 1-2 členi A-T, přičemž bych chtěl pomoci dále rozvíjet server. Dále hodně členů A-T přešlo na jiný server a chybí A-T na serveru. Několikrát se stane že na serveru není žádný admin a poté se Trollí, dělá trash RP a porušuje se dalších x pravidel.
Opíš svoju dostupnosť na internete:
Jsem aktivní každý den cca přes 5 hodin na serveru, pokud mi to ovšem soukromé důvody nezruší
Čo by si chcel zdeliť komunite na serveri v rámci toho, že chceš vstúpiť do tímu:
Aby se nevzdávali, a snažili se dále. Když se člověk na něco vykašle tak tím neudělá nic, ale když se alespoň pokusí a nepodaří se to, tak stále alespoň má vnitřní pocit že se snažil, a zkusil pro to něco udělat.
Tým, že podávam túto prihlášku, súhlasím s pravidlami a záväzkami portálu fawestorm.eu a potvrdzujem, že uplyvnulo minimálne 30 dní od podania poslednej mojej prihlášky.
Milda