Vek: 18
Meno na Discorde: thomasej
Pozice na kterou se hlásím: Support
Jaké máš zkušenosti s pozicí Supporta: Zkušenosti s pozicí Support moc velké nemám, vždy jsem byl Administrátor, ale Support je skoro totožné, jenom nemá tak velké pravomoce.
Si spokojný so svojou históriou v zozname trestov (/history) na serveri?: Bez trestu, takže dobře.
Prečo chceš byť súčasťou nášho tímu, ktorý “tvorí budúcnosť”?: Chci pomoct jak hráčům tak serveru v dalších pokrocích, hlavně aby se měli hráči na koho obrátit, kdyby potřebovali poradit, pomoct a popřípadě něco vysvětlit a zaučit.
Opíš svoju dostupnosť na internete: Přes týden od Pondělí do Pátku mám čas vždy od 16:00, pokud nemám přesčas v práci, jinak víkendy mám volné a jsem k dispozici hned jak se probudím.
Čo by si chcel zdeliť komunite na serveri v rámci toho, že chceš vstúpiť do tímu: Pokud budu přijat do teamu, tak budu k Vám upřímný, vždy vysvěstlím všechno, klidně víckrát, kdyby jste potřebovali a budu k Vám k dispozici a budu hledat možnost vždy, aby se Vám hrálo dobře.
Tým, že podávam túto prihlášku, súhlasím s pravidlami a záväzkami portálu fawestorm.eu a potvrdzujem, že uplyvnulo minimálne 30 dní od podania poslednej mojej prihlášky.