Přihlašovací jméno ve hře: Jay
Sekce, specializace a volná pozice: Sekce MTA:SA Support
Věk: 14
Jméno na Discordu: humik768
Jaké máš zkušenosti s volnou pozicí?
Mám velké zkušenosti s pozicí support, protože jsem se jí věnoval na jiných serverech a vím, jak efektivně řešit problémy hráčů. Během mé předchozí praxe jsem se naučil nejen používat širokou řadu příkazů, ale také jak komunikovat s hráči a vytvářet přátelské a podporující prostředí. Díky tomu, že jsem se setkal s různými problémy a situacemi, dokážu rychle a efektivně najít řešení a poskytnout pomoc, což výrazně přispívá k spokojenosti hráčů.
Jsi spokojený se svou historií v seznamu trestů (/history) na serveru?
Jsem si vědom toho, že by mohla být lepší, ale není to nic vážného, takže to považuji za v pořádku. Důležité je, že jsem se poučil ze svých chyb a nyní se snažím chovat co nejlépe, abych pomohl udržet pozitivní atmosféru na serveru. Chápu, že být supportem znamená být příkladem pro ostatní hráče, a proto se snažím zlepšovat své chování a minimalizovat jakékoliv negativní záznamy.
Proč chceš být součástí našeho týmu, který “tvoří budoucnost”?
Chtěl bych pomoci týmu, aby každý další support měl více času na RP a mohl se více soustředit na své úkoly. Tato pozice mě také baví, a rád bych přispěl k zlepšení celkové atmosféry na serveru. Věřím, že mé zkušenosti a nadšení mohou přispět k růstu a úspěchu týmu. Chci být součástí komunity, která klade důraz na spolupráci, kreativitu a inovace, a která se snaží neustále zlepšovat hráčský zážitek.
Popiš svou dostupnost na internetu:
V týdnu jsem dostupný od 14-15 do 23-01, o víkendu od 10-02. Tato flexibilní dostupnost mi umožňuje být k dispozici v různých časech a pomáhat hráčům bez ohledu na to, kdy potřebují podporu.
Co bys chtěl sdělit komunitě na serveru v rámci toho, že chceš vstoupit do týmu:
Jsem Jakub, je mi 14 let a věřím, že mohu být přínosem pro váš tým. Myslím si, že jsem klidný člověk, který se snaží řešit situace s chladnou hlavou. Rád se věnuji RP a myslím si, že bych mohl být přínosem pro váš tým. Díky mým zkušenostem a zodpovědnému přístupu k úkolům věřím, že dokážu přispět k lepšímu prostředí na serveru a pomoci hráčům k dosažení jejich cílů a zábavy. Kromě toho bych rád uvedl, že plánuji maturovat v Pardubicích na bezpečnostně právní škole a mým cílem je stát se policistou u zásahové jednotky a pohotovostní motorizované jednotky. Věřím, že tyto mé ambice a plány dokazují mé odhodlání a vážný zájem o bezpečnost a podporu komunity.
Tým, že podávam túto prihlášku, súhlasím s pravidlami a záväzkami portálu fawestorm.eu a potvrdzujem, že uplyvnulo minimálne 30 dní od podania poslednej mojej prihlášky.