Názov účtu, na ktorom máš ban: (( nejsem si jisty jake udaje jsem měl, ale mam ban na IP )) ANTI bylo jmeno serveru myslim-
Platforma, kde si dostal ban: MTA
Typ: Permanentný ban
Tvoje vyjadrenie:
Zdravím,chtěl bych požádat o unban, z důvodu toho že jsem obchazel ban a cheatoval,je to už rok a pul co tenhle ban mam, a rád bych se chtěl znova připojit na server FaweStorm.momentálně se omlouvám všem komu jsem kdysi kazil RPčko a takež hrani apod… ponaučíl jsem se a vím co dělat a co ne,uvědomují si co jsem provedl a nemám zapotřeby to znová udělat,osoba ktera mi předložil PERMABAN už tu neni v vašem serveru a AT a jmenoval se >> quiny << a chtěl bych požadat admina kterej by tohle semnou řešíl apodobně,svoje věci si stale uvědomuji a litují toho že jsem to v te době udělal…chtěl bych se vratit na server z důvodu toho že v te době jsem tam rád chodí a chtěl bych si tam zahrát z kamošema a pokračovát v rpčku tam kde to skončílo, věc kterou jsem udělal se už nebude OPAKOVAT NIKDY! chtěl bych požadat o to že už se tato věc nestane a nebude se opakovat ano píšu to tu dokola a dokola z důvodu toho že toho litují co jsem provedl za věc polepšil jsem se v mem chovaní a budu respektovát pravidla který ma server fawestorm a budu hráč jako ostatní Hrači a hrat ferově jako ostatní.. | uvidíte moji snahu že jsem se opravdu polepšil v mem RPčku,budu moc rád když tu šanci dostanu a mužů ukázat AT Týmu že moje chovani na serveru apodobobně se opravdu zlepšil, všem přeji předem šťastné Vesele vánoce , mějte se všichni radi a hlavně to zdraví protože zdraví se nedá koupit , mějte se hezky ||
s pozdravem francis