Prihlasovacie meno v hre:
Angelik
Sekcia, špecializácia a voľná pozícia:
Komunitná sekcia pre MTA:SA, špecializácia pre MTA:SA, Support
Vek:
24
Meno na Discorde:
jacobdelarose2732
Aké máš skúsenosti s voľnou pozíciou:
Pôsobil som ako Support na serveri Slovak Roleplay, kde som si osvojil efektívnu komunikáciu s hráčmi, riešenie rôznych problémov a zlepšovanie celkového herného prostredia.
Si spokojný so svojou históriou v zozname trestov (/history) na serveri?
Áno, mám iba 2b, čo ma motivovalo k tomu, aby som sa zlepšil a priniesol pozitívnu energiu do tímu.
Prečo chceš byť súčasťou nášho tímu, ktorý “tvorí budúcnosť”?
Chcem aktívne prispieť k budovaniu lepšieho a kvalitnejšieho herného zážitku pre všetkých hráčov servera Slovak Roleplay. Verím, že vďaka mojim skúsenostiam, nadšeniu a ochote pomáhať dokážem prispieť k formovaniu silnej a priateľskej komunity. Mojím cieľom je spolupracovať s ostatnými členmi tímu na zdokonaľovaní servera a jeho reputácie.
Opíš svoju dostupnosť na internete:
• PC:6 hodín denne
• Telefon:18 hodín denne
*Discord a telefón, mam stále po ruke, som aktívny či Messenger alebo Instagram*
Čo by si chcel odkázať komunite v súvislosti so svojím záujmom o pozíciu?
Dobrý deň,
volám sa Jakub Angelik Mihálik a týmto by som rád vyjadril svoj záujem o pozíciu Supporta pre váš MTA:SA server. Herné prostredie je mojím dlhoročným koníčkom a s platformou MTA mám bohaté skúsenosti nielen ako hráč, ale aj ako človek, ktorý rozumie jej technickým a komunitným aspektom.
Čo môžem priniesť tímu a komunite:
Komunikačné zručnosti a empatia: Som trpezlivý, priateľský a vždy ochotný pomôcť hráčom pri riešení ich otázok či problémov. Chcem vytvárať prostredie, kde sa hráči cítia vypočutí a vítaní.
Znalosť MTA a jej mechaník: Vďaka dlhoročnej skúsenosti poznám výzvy, ktorým hráči čelia, ako aj pravidlá a mechaniky hry. To mi umožňuje pohotovo a efektívne reagovať na vzniknuté situácie.
Tímová spolupráca a zodpovednosť: Verím, že kvalitná podpora hráčov je základom úspešného servera. Som pripravený spolupracovať s ostatnými členmi tímu, prinášať nové nápady a aktívne sa podieľať na zlepšení herného prostredia.
Moja motivácia:
Som pripravený venovať svoj čas a energiu tomu, aby som prispel k pozitívnemu zážitku hráčov a k rastu vašej komunity. Verím, že server Slovak Roleplay má obrovský potenciál, a chcem byť súčasťou tímu, ktorý “tvorí jeho budúcnosť”.
Ďakujem za zváženie mojej žiadosti a budem veľmi rád, ak dostanem príležitosť ukázať svoje schopnosti a prispieť k vášmu tímu.
S úctou a rešpektom,
Angelik (Jakub Mihálik)
Týmto podaním prihlášky potvrdzujem svoj súhlas s pravidlami a záväzkami portálu fawestorm.eu a tiež prehlasujem, že od mojej poslednej prihlášky uplynulo minimálne 30 dní.