Zdravím chtěl bys si požádat o UB žádost.
---—————————————-
vyjádření:Vážený administrátorský týme,
obracím se na Vás s žádostí o zrušení mého banu. Uvědomuji si, že jsem porušil pravidla komunity a chci se upřímně omluvit za své chování.
V daném okamžiku jsem byl v emocionálně napjaté situaci, což vedlo k tomu, že jsem se nechoval podle pravidel. Rád bych zdůraznil, že to nebylo zamýšlené porušení, ale projev rozhořčení, který jsem si v daný moment neuvědomil. Teď, když mám čas se nad celou situací zamyslet, jasně vidím, že moje reakce byla nevhodná a zcela zbytečná.
Chci Vás ujistit, že si vážím pravidel a komunity, a jsem si vědom toho, jak důležité je chovat se s respektem ke všem ostatním. Tato situace mi otevřela oči a jsem připraven se z ní poučit, abych se podobného chování v budoucnu vyhnul.
Rád bych se vrátil do komunity, kde chci aktivně přispívat, být ohleduplný a respektovat všechny stanovené zásady. Velmi bych ocenil, kdybyste zvážili mou žádost a dali mi druhou šanci.
Děkuji za Vaši trpělivost a pochopení.
S pozdravem, Tuleň
Omluva: Vážený administrátorský týme,
rád bych se upřímně omluvil za své chování, které vedlo k porušení pravidel a mému následnému banu. Jsem si vědom toho, že moje jednání bylo nevhodné a neomluvitelné, a je mi velmi líto, že jsem tím způsobil nepříjemnosti, jak pro vás, tak pro ostatní členy komunity.
V tu chvíli jsem byl pod velkým stresem a emocemi, které mě ovládly. Místo toho, abych se ovládl a jednal s respektem, jsem zareagoval impulsivně a neuváženě. Tato situace mě skutečně mrzí, protože si velmi vážím komunity, kterou jste vytvořili, a pravidel, které zajišťují její hladký chod.
Uvědomuji si, že každý člen komunity má zodpovědnost za své chování, a já jsem tuto zodpovědnost zanedbal. S odstupem času je mi jasné, že moje jednání nebylo správné, a jsem si vědom toho, že tímto způsobem jsem poškodil jak pověst svoji, tak i pověst celé komunity.
V tuto chvíli mohu slíbit, že jsem si z této chyby vzal ponaučení. Udělám vše pro to, abych se podobného chování vyhnul, a budu se chovat podle pravidel a zásad komunity, které jsou tu pro to, aby všichni mohli v klidu a pohodě spolu fungovat.
Doufám, že mi dáte šanci napravit svou chybu a ukázat, že jsem ochoten se zlepšit. Rád bych se vrátil zpět do komunity a opět se podílel na jejím rozvoji, tentokrát s plným respektem ke všem pravidlům a uživatelům.
Děkuji za pochopení a trpělivost.
@Paws @waves