Prihlasovacie meno v hre:
stepanovec
Sekcia, špecializácia a voľná pozícia:
Komunitná sekcia pre MTA:SA Akademik
Vek:
16
Meno na Discorde:
stepanovec
Aké máš skúsenosti s voľnou pozíciou:
No zatím jsem tuhle pozici nikde jinde neviděl ale dozvěděl jsem se že tato pozice pomáhá začínajícím hráčům takže to je tak zatím vše co jsem se o téhle pozici dozvěděl.
Si spokojný so svojou históriou v zozname trestov (/history) na serveri?:
No až na nějaký ty zbytečné blbosti co jsem párkrát udělal tak ano v history moc bodíku nemam ale mohlo by to byt lepší.
Prečo chceš byť súčasťou nášho tímu, ktorý “tvorí budúcnosť”?:
No tak chtěl bych pomáhat začínajícím lidem v RP proto jsem si vybral aji tuhle pozici umím si z věcí udělat srandu ale take je umím brat vážně což mi přijde na tuhle pozici skvěle a rád bych se tam dostal.
Opíš svoju dostupnosť na internete:
Moje internetová dostupnost je v pořádku na discord jsem schopný odpovídat aji když jsem ve škole a ve hře dokážu být denně 4-7 hodin.
Čo by si chcel zdeliť komunite na serveri v rámci toho, že chceš vstúpiť do tímu:
Komunitě bych chtěl sdělit že pokud se dostanu na pozici Akademika rád vám pomohu s jakým koliv pravidlem kteremu nebudete rozumět.
Tým, že podávam túto prihlášku, súhlasím s pravidlami a záväzkami portálu fawestorm.eu a potvrdzujem, že uplyvnulo minimálne 30 dní od podania poslednej mojej prihlášky.