Meno: (Nepovinné)
Zdeněk
Sekcia a voľná pozícia:
Komunitná sekcia pre MTA:SA, Support
Vek: (Povinné)
23
Meno na Discorde: (Povinné)
Sidney (sidney2001)
Skúsenosti s administráciou: (Povinné)
Za svoji RP dobu jsem prošel spousty administrátorských pozic od helpera / supporta po hlavního administrátora. Pohybuji se na Roleplayi dlouhodobě, přesněji od roku 2015 a to převážně na MTA:SA, zkusil jsem i pozici administrátora na FiveM, kde jsem téže dosáhl pozici vedoucí v admin teamu.
Vo všeobecnosti, prečo chceš byť súčasťou nášho tímu, ktorý “tvorí budúcnosť”?: (Povinné)
Mám zájem se připojit k admin teamu z toho důvodu, abych mohl hráčům pomáhat a kapku dopomoci samotnému Roleplayi. Mám zájem hráče zaučovat v roleplayi a serveru dopomoci k solidnímu RP. Vzhledem ke svým RP zkušenostem a dlouholeté “praxi” bych měl zájem své zkušenosti v RP předávat dalším a učit hráče hrát RP správně, navést je na tu vlnu RPčka, kterou znají staří pardálové. 😃 Né, ale opravdu, RP je těžké pro naučení v dnešní době, kdy se spíš “trollí” a je potřebné aby hráči, kteří RP ovládají tak aby hru řádně moderovali a dopomohli k zážitku z té hry samotné. Snažil bych se prosazovat nějakou logiku při hraní, při řešení různých reportů poskytl hráčům alternativy. Mnohdy se setkávám na serveru s hráči, kteří povětšinou zážitek ze hry kazí, což mě docela mrzí. MTA:SA je pro mě srdcovka a budu jen rád, když i na Slováku se bude RPit tak jak má.
Ako to je s tvojou aktivitou na internete?: (Povinné)
Poměrně často, co se mých osobních věcí týče jsem dostupný v pracovní dny od cca 17 hod. může to být i dříve, o víkendu individuálně.
Ďalšie informácie, ktoré by ste nám chceli poskytnúť: (Nepovinné)
Jen, že děkuji za přečtení a vřelé dík za věnování času 😉
Tým, že podávam túto prihlášku, súhlasím s pravidlami a záväzkami portálu fawestorm.eu a potvrdzujem, že uplyvnulo minimálne 30 dní od podania poslednej mojej prihlášky.