**Meno člena: @Fajkyto
Datum: 23.11.2024
Dôvod: Zneužití pravomocí
Stručne opíš situáciu: Dobrý večer.
Dnes jsem se po delší době znovu připojil na server a zjistil jsem že nejsem ve své frakci, přikládal jsem to přechodu na multifaction, a podal report o znovu nastavení leadera do frakce. Poté co mi byl zpět nastaven, jsem zjistil že ve frakci je fajkyto za IC postavu, a všichni bývalí členové frakce jsou vyhozeni, taktéž jsem zjistil že ve frakci chybí několik milionů které byli na frakčním účtu, stejně tak jako bylo přepsáno z frakce na jiné IC postavy několik interiérů i s privátním mappingem k nim. Nikdo mě ani ooc ani ic nekontaktoval, frakci jsem nabízel IC formou na IC discordu k odkupu, ale k němu nedošlo. Nikdo mě nekontaktoval ohledně například toho že chtějí frakci obnovit aby byla aktivní, nebo něják jinak využít, nebo zabavit, zastavit, prodat (což není legálně možné). Žádal bych převážně spíše nějáké vysvětlení toho co se vlastně stalo.
S pozdravem, Exilibur.
Dôkazy (klipy,fotky)*
**Meno člena: @Fajkyto
Datum: 29.12.2024
Dôvod: Neřešení situace, odmítání řešení
Stručne opíš situáciu:
Zdravím, měsíc jsem zde měl podanou stížnost (viz. stížnost výše). Sněhurka ji po měsíci vyřešil a uzavřel, na to mi bylo vše vráceno jak mělo být. Po navrácení jsem byl zavolán pawsem do voicu, tam mi bylo sděleno, že sněhurka již není jeho zástupcem, jen to ještě nebylo oficiální, takže neměl pravomoce pro řešení mé stížnosti, a tedy vyřešení bylo označeno jako neplatné (shodli jsme se na tom s pawsem). Dále jsme tedy řešili jak budeme postupovat, protože k pochybení došlo převážně kvůli skriptu casina. Došli jsme k tomu, že mi bude navrácen majetek (vozidla, budovy atd…), frakční peníze které tam byli (již vybrané), a za majetek který byl prodán kompenzace, oba jsme se na tom shodli, a pokračovali pak v PM. Přes vánoce bylo oznámeno že služby budou off, proto jsem to neřešil, ovšem doteď nepřišla žádná další zpráva, žádný další postup řešení toho na čem jsme se dohodli (a server fungoval, off je až od včerejšího večera). Prosím o řešení nastále situace, bez toho aniž bych musel znovu měsíc čekat na jedinou reakci, už se to bude řešit přes 2 měsíce, a opravdu mě tohle ignorování nebaví.
S pozdravem, Exilibur.
Dôkazy (klipy,fotky)** https://fawestorm.eu/d/1055-exilibur-stiznost-na-fajkyta-vyreseno/11 (původní schválená stížnost