Prihlasovacie meno v hre:
Crustyy
Sekcia, špecializácia a voľná pozícia:
Komunitná sekcia pre MTA:SA, špecializácia pre MTA:SA, Support
Vek:
17
Meno na Discorde:
ten_pavlik10
Aké máš skúsenosti s voľnou pozíciou:
Byl jsem členem AT,ST na různých RP serverech, zkušenosti tudiž mam a nemam problem se učit novým věcem na dále.
Si spokojný so svojou históriou v zozname trestov (/history) na serveri?:
Nejsem, má historie je větší než jsem ze začátku chtěl..kdyby byla možnost jí napravit. tak bych to rád udělal.
Prečo chceš byť súčasťou nášho tímu, ktorý “tvorí budúcnosť”?:
Jelikož poslední dobou není členu AT aktivita nějak extra vysoká, tak si myslím že bych se celkem hodil, navíc na serveru jsem denně a má aktivita je dost vysoká. Dále bych chtěl pomoct germanovi se social RP akcemi a vše to vrátit do starých času. Chtěl bych pomoct vrátit tu aktivitu hráču a být na serveru aspon trošku napomocný. Taky bych rád pomáhal novým hráčum aby měli lepší požitek z RP a taktéž bych jim rád ukázal o čem je vlastně RP a popřípadně je zaučil.
Opíš svoju dostupnosť na internete:
Má dostupnost na internetu je celkem dost vysoká, na discordu jsem denně od rána do večera a na serveru když mam školu tak minimálně 5-6 hodin a o víkendech od rána do večera.
Čo by si chcel zdeliť komunite na serveri v rámci toho, že chceš vstúpiť do tímu:
Asi že bych tu byl vždy pro ně a s jakým koliv problémem bych se jim snažil pomoct a jejich problémy bych se snažil vyřešit spravedlivě a co nejrychleji aby si nadále mohli užívat kvalitní a rozjeté RP.
*Tým, že podávam túto prihlášku, súhlasím s pravidlami a záväzkami portálu fawestorm.eu a potvrdzujem, že uplyvnulo minimálne 30 dní od podania poslednej mojej prihlášky.
S pozdravem Crustyy.*