Meno: (Nepovinné)
David
Sekcia, špecializácia a voľná pozícia: (Povinné)
VCT
Koľko hodín máš odohratých na serveri*(Povinné)*
730
Meno na Discorde: (Povinné)
zajceeeek
Skúsenosti s administráciou: (Povinné)
Zkušenosti s touto pozicí mám poměrně velké. Na pozici VCT jsem strávil větší čas než na pozici hráče na jakémkoliv serveru. VCTjsem zkrátka byl dlouhou dobu a zkušeností tam bude dostatečně.
Vo všeobecnosti, prečo chceš byť súčasťou nášho tímu, ktorý “tvorí budúcnosť”?:(Povinné)
Chci být ve vašem týmu, protože mi přijde že má suprový kolektiv, ale najdou se na serveru i lidé (hráči) co dělají takzvaně co nemají..
Například hráči co nedodržují pravidla, nebo jsou arogantní vůči členům Administrátorského týmu nebo ostatním hráčům.
Ako to je s tvojou aktivitou na internete?:(Povinné)
Na internetu trávím spousty času, obzvlášť na vašem serveru na platformě Multi Theft Auto. Tudíž bych se administraci na tomto serveru mohl věnovat jednoduše vždy.
Ďalšie informácie, ktoré by ste nám chceli poskytnúť: (Nepovinné)
Jak jsem již psal v předešlém textu, zkušeností mám hodně. Jsem k ostatním hráčům/členům Administrátorského Týmu milý a snažím se se všemi vždy vycházet dobře. Handlingy si myslím, že mám suprové, avšak to sami posoudíte i vy. Pokud vás zajímají další informace ohledně mé osoby, stačí se kdykoliv na mě obrátit.
Tím, že podávám tuto přihlášku, souhlasím s pravidlami a záväzkami portálu fawestorm.eu.
Podpis
zajicek