Přihlášení do hry:
Kukisek01
Sekce, specializace a volné místo:
Komunitní sekce pro MTA:SA, specializace pro MTA:SA, Support
Věk:
17
Jméno na Discordu:
uean__
Jaké jsou vaše zkušenosti s volnou pozicí:
Působil jsem na jednom portálu na vedoucí pozici, portál poté zanikl jak už tomu bývá. Jelikož jsem byl na vyšší pozici mám myslím si dostačující zkušenosti na pozici o kterou se na Fawestormu ucházím, popřípadě uvedu detaily při pohovoru.
Jste spokojeni se svou historií v historii penalizací na serveru (/history?):
Vždycky je prostor pro zlepšení, ale myslím, že moje historie penalizací na serveru není nijak dramatická. I když se občas mohou vyskytnout drobné chyby, vždy se snažím dodržovat pravidla a přispívat pozitivně do komunity. Beru to jako příležitost k tomu, abych se zlepšil a vyvaroval se podobných situací v budoucnu. Myslím, že to není nejhorší, a v konečném důsledku se zaměřuji na to, abych se vyvaroval dalších problémů a byl nápomocný ostatním členům serveru.
Proč se chceš stát součástí našeho týmu, který “tvoří budoucnost”?:
Rád bych se stal součástí vašeho týmu, protože věřím v myšlenku budování a zlepšování komunity, což je něco, co mě motivuje k aktivní účasti. Zkušenosti, které jsem nasbíral při pravidelném zapojování do diskuzí a aktivit na serverech, mi ukázaly, jak důležité je tvořit prostor, kde se každý cítí vítán a může přispět. Sám se rád podílím na organizování eventů, moderování a pomoci ostatním, což jsou oblasti, které mohou přispět k dalšímu rozvoji komunity.
Popište svou dostupnost na internetu:
Jsem online pravidelně každý den a moje dostupnost se pohybuje mezi 3 až 7 hodinami denně. Tato doba je pro mě ideální, protože mi umožňuje efektivně se zapojovat do aktivit na serveru, účastnit se diskuzí, moderovat nebo pomáhat ostatním členům komunity, aniž bych zanedbával jiné povinnosti. Můj čas strávený online využívám k produktivním činnostem, jako je organizování eventů, tvorba obsahu nebo spolupráce na projektech, které přispívají k rozvoji komunity.
Rovněž jsem otevřený komunikaci a spolupráci v průběhu celého dne. Pokud tým potřebuje pomoc, vždy se snažím být k dispozici v rámci svého časového okna a poskytnout kvalitní podporu a zapojení.
Co byste chtěli sdílet s komunitou na serveru, když se chcete připojit k týmu:
Jsem týmový hráč, otevřený novým nápadům a vždy se snažím přispět k pozitivní atmosféře. Rád bych se podílel na [ např. moderování diskuzí, tvorbě nových aktivit, pomoci novým členům, pomahaní hračum už přímo ve hře apod.].
Odesláním této žádosti souhlasím s pravidly a povinnostmi fawestorm.eu portálu a potvrzuji, že uplynulo alespoň 30 dní od podání mé poslední žádosti.