Prihlasovacie meno v hre:
Amon
Sekcia, špecializácia a voľná pozícia:
Komunitná sekcia pre MTA:SA, Support
Vek:
24
Meno na Discorde:
epsilon7._
Aké máš skúsenosti s voľnou pozíciou:
Moje zkušenosti jako Support jsou veliké. Dost často jsem figuroval na hodně konkurenčních serverech. Vždy jsem začínal jako Support a pomalu jsem lezl po žebříčku díky mé komunikaci a věrohodnosti. Mám rád pomáhání lidem, a moje práce obnáši tyto prvky. Nadále rád zaučují nové lidi do RP, za mojí kariéru na MTA jsem přivedl stovky lidí k RolePlay žánru kteří doteď hrajou na serverech, buď na FiveM nebo pořád na MTA.
Si spokojný so svojou históriou v zozname trestov (/history) na serveri?:
Velice lituji svojich chyb které jsem provedl, neočekávám lítost. Mám celkově 16 bodů a 2 jaily, za které se nesmírně stydím a nemám už jak to napravit. Vím že na toto neexistuje omluva, ale chtěl bych se stejnak omluvit všem lidem kterým jsem tímto uškodil. Ale mohu zaručit že jsem se změnil k lepšímu. Těch 16 bodů jsem nedělal záměrně, ale nabádali mě k tomu konkurenční AT serverů. Ale i tak bych se chtěl omluvit.
Prečo chceš byť súčasťou nášho tímu, ktorý “tvorí budúcnosť”?:
Odjakživa jsem na Fawestorm & Slovaku moc nehrál, ale byly časy kdy jsem byl upoutám nesmírně dobrýma skriptama, a RPčkem od lidí. 31.1 jsem nastoupil k PZSR kde jsem poznal svého starého známeho kterého jsem přivedl k RP, který mi ukázal krásnou komunitu Fawestorm, je u vás zrovna admin což mě potěšilo. Když jsem se poté 1.2 připojil na server, moc lidí tu nebylo.. což mě mrzí. Ale chtěl bych vidět Fawestorm žasnout a chtěl bych fawe vidět zase v top příčce serverů na MTA. A když se už tak stane že Fawe bude zase na Topu, tak bych chtěl tomu kontributovat časem, odhodláním a profesionalitou na pozici Support. Jelikož miluju pomáhání lidem a zaučování nových lidí. Chtěl bych taktéž přinést nové RP Policejních složek k realitě, aby to bylo dobré i pro civilisty.
Opíš svoju dostupnosť na internete:
Na internetu jsem každý den, jelikož mám dobrý pracovní závazek. Máme normálně 12tky a když příjdu domů tak jsem schopen rovnou jít na server RPit, pomáhat a zaučovat.
Čo by si chcel zdeliť komunite na serveri v rámci toho, že chceš vstúpiť do tímu:
Zdravím, jsem David je mi 24 let a bydlím v Liberci. Když mi bylo 17 začal jsem hrát žánr RolePlay, a viděl jsem na youtube video s názvem “Návod jak hrát MTA Roleplay” . Když jsem video dokoukal, okamžitě jsem si stáhl MTA a začal jsem hrát na starém Skimo RP, doteď mám na skimo nejlepší vzpomínky. Pár let nato jsem viděl Slovak RP v době když ještě nebyl pod Fawe. Tak jsem tam začal hrát, rychle se mi zalíbil styl RolePlaye. Poté ve 20ti letech jsem nastoupil na Oddělení Hlídkové Služby v Liberci, sloužím tam teď čtvrtým rokem. Po ZOPce jsem zase začal hrát MTA, to už byl Slovák pod Fawem, ale tehdy se mi tam moc upřímně nelíbilo z důvodu vedení PZSR. Ale 26.1.2025 jsem se dozvěděl že vedení dostal můj blízký kamarád Martaaas, se kterým mám mnoho krásných vzpomínek, třeba jak jsem za ním jel do Ostravy kde jsme pořádali párty na bytě 🤣 . Zpátky k MTA, na MTA mám hodně kamarádů, ale mnoho z nich teď mají práce a rodiny, a zůstal jsem jen já. Ale chci poznat nové lidi a pomáhat lidem na Slovak RP jako Support ☺️

Posílám pozdrav 😊
Tým, že podávam túto prihlášku, súhlasím s pravidlami a záväzkami portálu fawestorm.eu a potvrdzujem, že uplyvnulo minimálne 30 dní od podania poslednej mojej prihlášky.