Prihlasovacie meno v hre: steiny Sekcia, špecializácia a voľná pozícia: Komunitná sekcia pre MTA:SA, špecializácia pre MTA:SA, názov voľnej pozície Vek: 17 Meno na Discorde: steiny6836 Aké máš skúsenosti s voľnou pozíciou: Mám už nejakú tú skúsenosť v AT na MTA. Bol som adminom na niekoľko serveroch, a dokonca aj na starom Hellsighte aj vedenie projektu. Si spokojný so svojou históriou v zozname trestov (/history) na serveri?: Nie niesom a zo svojich chýb sa so už poučil Prečo chceš byť súčasťou nášho tímu, ktorý “tvorí budúcnosť”?: Pretože tento server má veľkú šancu do budúcnosti, stála aktivita, neuostála práca ohľadom scriptov - zlepšovanie servera. Opíš svoju dostupnosť na internete: Denne tak 2-8 hodín, cez víkendy občas pauza na odreagovanie Čo by si chcel zdeliť komunite na serveri v rámci toho, že chceš vstúpiť do tímu: Som Steiny. Študujem ako eletrikár. Svoj čas viac menej momentálne venujem po vonku ale keď je nuda tak skočím za PC a nikomu nedám týden vedieť že žijem.Nepijem nefajčim iba klamem. Som docela náladový človek, ale tak večinou sa ukludnim pri CSGU kde pár krát buchnem o PC a je všetko OK. A tož asi všetko odomňa. Tým, že podávam túto prihlášku, súhlasím s pravidlami a záväzkami portálu fawestorm.eu a potvrdzujem, že uplyvnulo minimálne 30 dní od podania poslednej mojej prihlášky.