Prihlasovacie meno v hre:
Kuky
Sekcia, špecializácia a voľná pozícia:
Komunitná sekcia pre MTA:SA, špecializácia pre MTA:SA: Support
Vek:
18.
Meno na Discorde:
Dejvee_
Aké máš skúsenosti s voľnou pozíciou:
Řekl bych že poměrně vysoké, dokonce i zde na tomto portálu. Působil jsem jakožto člen Admin Teamu na více jak 3 projektech za tu dobu mám na MTA nahráno přes 6,7k hodin a ve funkci AT určitě přes 2 tisice, tudiž bych řekl že příkazy a zkušenosti mám nadpůrměrné.
si spokojný so svojou históriou v zozname trestov (/history) na serveri?
Jelikož je naprosto prázdna, tak jsem velmi spokojený.
Prečo chceš byť súčasťou nášho tímu, ktorý “tvorí budúcnosť”?:
Již jsem zde před +- půl rokem působil přes měsíc a byl zde více než spokojený do doby dokuď se nové vedení serveru nezačalo ubírat jiným směrem s kterým jsem nesouhlasil a nesouznil, ovšem zde již není a já bych se rád vrátil zpátky, protože zde mam ten feel starého MTA, který mi chybí a s aktualním složení vedení a členů teamů jsem nadšený.
Opíš svoju dostupnosť na internete:
Víceméně na discordu skoro fůrt, ve hře hlavně v odpoledních a večerních hodinách, tudiž jsem velmi aktivní, málokdy se stane že mám menší aktivitu, což vždy vím předem a tudiž o tom mohu informovat.
Čo by si chcel zdeliť komunite na serveri v rámci toho, že chceš vstúpiť do tímu:
Nemám asi co říct více, v případě otázek se můžete doptat, rád odpovím když budu znát odpověď. Každopadně si myslím že mám co nabidnout jak komunitě, tak hlavně serveru.
Tým, že podávam túto prihlášku, súhlasím s pravidlami a záväzkami portálu fawestorm.eu a potvrdzujem, že uplyvnulo minimálne 30 dní od podania poslednej mojej prihlášky.
S pozdravem Kuky