Přihlašovací jméno ve hře:
german
Sekcia, špecializácia a voľná pozícia:
Komunitná sekcia pre MTA:SA, špecializácia pre MTA:SA: Support
Vek:
18
Meno na Discorde:
samo.2210
Aké máš skúsenosti s voľnou pozíciou:
Moje skúsenosti s pozíciou sú veľké, pôsobil som tu na rôznych pozíciach, myslím si, že moje skúsenosti, znalosti s danou pozíciou sú obrovské. Ako som spomínal, tak som pôsobil tu na serveri a ešte jednom nemenovanom serveri, ktorý už nefunguje.
si spokojný so svojou históriou v zozname trestov (/history) na serveri?
Určite áno, mám tam 1 bodík za posledný rok, som poctivý a herné pravidlá rešpektujem.
Prečo chceš byť súčasťou nášho tímu, ktorý “tvorí budúcnosť”?:
Ako som spomínal vyššie, tak som už tu pôsobil na rôznych pozíciach, od najvyššej po najmenšie, dal som si prestávku od MTA a od serveru. Chcem pomôcť serveru a chcem byť jeho súčasťou tvorby, rád pomáham hráčom, začiatočníkom, ktorí sa zaúčajú. Chcem byť súčasťou tímu, ktorí tvorí budúcnosť.
Opíš svoju dostupnosť na internete:
Čo sa týka discordu, tak tam som aktívny väčšinu času a čo sa týka serveru, tak väčšinu času by som chodil večerom na server, mám svoje koníčky, ktorých sa chcem venovať a užívať si živoť.
Čo by si chcel zdeliť komunite na serveri v rámci toho, že chceš vstúpiť do tímu:
Momentálne ma nenapadá nič, čo by som chcel zdeliť serveru. Chcem pomáhať serveru rásť vyššie a vyššie, to je zamňa asi tak všetko, poprípade akýchkoľvek otázok sa ma môžte spýtať, rád vám odpoviem.
Tým, že podávam túto prihlášku, súhlasím s pravidlami a záväzkami portálu fawestorm.eu a potvrdzujem, že uplyvnulo minimálne 30 dní od podania poslednej mojej prihlášky.
S pozdravem german