Hello,chcel by som si podat žiadnost na vašeho admina menom Maximo99,ktorí mi udelal jail za nedostatočne inj pri autonehode pritom si myslím že moje inj bolo velmi postačujuce pričom ak si človek nechce dat CK a vidí in game že tie PD a ZZS sa staraju len o to PD tak logicky si nebude Rpit tak som si zarpil nasledovne inj pri tej autonehode kde možem dodat kludne logy mojho INJ.Za ktore ked ma vziala jedna osoba do vozidla kde ma presunudla vedla na sedačku spolujazdca a odviezla ma pan Maximo99 mi udelil jail na 60min pričom si myslím že moje inj bolo adekvatne kde sa mi nakoniec na to presunutie v PM vyjadril že mal som typka ktorí ma prevažal autom upozornit ale to nie je moja praca aby som ja niekoho upozornoval a schytaval za to jaily ako sa mi vyjadril Maxim do sz na dc kde si kludne dodam dokaz,nasledne moje chovanie bolo agresívne kedže mi nepríde normalne aby som za niečo čo mam zarpene alebo za niečo čo som nespravil dostaval jaily…A vyjadril sa mi vyhražkou typu ešte chvilu pokračuj a nebude to v tej hre len jail..
[20:41]
[2023-10-17 20:11:24] [Output] : II Krvaca z hlavy a nosu II Narazena noha II Zloemene zapestie II Narazena noha II Bezvedomie II Po tele ma sklo II Dorezane ruky od skla II Niekde zaseknute sklo II Tam kde ma zapichle sklo tečie krv II
Dokaz jailu:[2023-10-17 20:10:07] [Output] : [ADMIN-JAIL]: Administrátor Maximo99 uväznil Caroline Solovjova na 60 minút.
[2023-10-17 20:10:07] [Output] : [ADMIN-JAIL]: Dôvod: NonRP injuries ( velmi Hello,chcel by som si podat žiadnost na vašeho admina menom Maximo99,ktorí mi udelal jail za nedostatočne inj pri autonehode pritom si myslím že moje inj bolo velmi postačujuce pričom ak si človek nechce dat CK a vidí in game že tie PD a ZZS sa staraju len o to PD tak logicky si nebude Rpit tak som si zarpil nasledovne inj pri tej autonehode kde možem dodat kludne logy mojho INJ.Za ktore ked ma vziala jedna osoba do vozidla kde ma presunudla vedla na sedačku spolujazdca a odviezla ma pan Maximo99 mi udelil jail na 60min pričom si myslím že moje inj bolo adekvatne kde sa mi nakoniec na to presunutie v PM vyjadril že mal som typka ktorí ma prevažal autom upozornit ale to nie je moja praca aby som ja niekoho upozornoval a schytaval za to jaily ako sa mi vyjadril Maxim do sz na dc kde si kludne dodam dokaz,nasledne moje chovanie bolo agresívne kedže mi nepríde normalne aby som za niečo čo mam zarpene alebo za niečo čo som nespravil dostaval jaily…A vyjadril sa mi vyhražkou typu ešte chvilu pokračuj a nebude to v tej hre len jail..
[2023-10-17 20:11:24] [Output] : II Krvaca z hlavy a nosu II Narazena noha II Zloemene zapestie II Narazena noha II Bezvedomie II Po tele ma sklo II Dorezane ruky od skla II Niekde zaseknute sklo II Tam kde ma zapichle sklo tečie krv II
Dokaz jailu:[2023-10-17 20:10:07] [Output] : [ADMIN-JAIL]: Administrátor Maximo99 uväznil Caroline Solovjova na 60 minút.
[2023-10-17 20:10:07] [Output] : [ADMIN-JAIL]: Dôvod: NonRP injuries ( velmi
Ešte nejake male dokazy na člena A teamu ako su vyhražky a pod