Meno člena: snehurka3
Datum: 12.12.2023 20:50
—
Dôvod: Neadekvátně vyřešená situace.
Stručne opíš situáciu: Tak.. celá situace začela tím, že byla nahlášená naháněčka vozidla, při níž ujíždějící hráč “ Ivan Boric ” porušil nejedno pravidlo na čemž si podal report na mě za údajné “ramování” bez rámu. Jel jsem ve vozidle Škoda Octavia, které ram bar opravdu zamontovaný nemá. Následně jsem se při jedné situaci snažil hráčovi udělat takzvaný “road block ”, který ale nevišel z důvodu že se Octavka otáči dosti pomalu a místo toho vyšel údajně “ram” ujíždějícího vozidla. Kdyby někdo nevěděl, co je to Road block, je to to, že se zastavíte na části vozovky a doufáte v to, že vozidlo bude muset prudce zabrzdit aby vás objelo nebo hold do vás nabourá, čímž zabráníte dalšímu úniku.
Pří tom údajnem rámu, jsem hráče sotva škrtl a dokonce to vozidlo hráče ani nezaznamenalo a místo toho to odhodilo mě, viz. video.1 . Tímto tedy žádám aby mi byl AJail smazán z historie ( Jail za Non RP Driving na 30 minut ) a obeznámit členy AT/ST , co je NonRP driving a co není.
Dôkazy (klipy,fotky):
Video 1-
Může se ramovat bez RAM baru ? -
Může se ramovat bez RAM baru ? - **5:00 **https://www.youtube.com/watch?v=wcePjDfnknY