Základné informácie o frakcii
Názov frakcie: Nexus Logistics
Členovia frakcie od začiatku: Jozef Sumny (majiteľ), Patrik Nemec (spolumajiteľ), budú nábory
Aká je očakávaná činnosť frakcie: Kamiónová preprava všelijakého nákladu po celom slovensku
Bude frakcia ( hlavne jej vedenie ) robiť nelegálne veci ( zbrane, drogy ): nie
Bude frakcia podriadená štátu: nie
Lore frakcie ( najlepšie v dokumente Google): Nexus Logistics Lore - Google Docs
Vaša motivácia/osobné presvedčenie, prečo chcete túto frakciu:
Dodatečné informace
Meno vášho herného účtu: Hexx_SK
Meno na Discord učtu: hexets2
Váš vek: 14
Meno vašej postavy, ktorá bude vlastníkom frakcie: Jozef Sumny
Bola alebo je vaša postava v ilegále: áno je
Boli ste tu niekedy vylúčení?: nie
Máte nejaké sankcie za porušenie pravidiel servera: nie
Koľko zamestnancov/členov plánujete mať: max 30
Frakce
Aké sú vaše požiadavky ( skripty ): nejaký skript pre kamiónovú prepravu, napríklad pouzijem command napr /tbook, vyberiem náklad zo zoznamu, na mape mi ukaže kde je nakladka, pridem tam, pouzijem /nalozit [0-44 ton], na mape mi potom ukáže cieľ, dojdem tam a dam /vyložit, viem že niečo také je na skime neviem či ma chapete
Aké sú vaše požiadavky ( vozidlá ): 20 EU kamiónov, a 20 návesov, 20x mercedes sprinter
Aké sú vaše požiadavky ( skiny ): potrebujem skiny na tie kamióny, návesy (stačí poskytnut template, skin urobim a poslem),
Aké sú vaše požiadavky ( mapovanie ): mám naplánované miesto v LV, potrebujem tam už iba dat 1 malu budovu ako kancl, potrebujem tam dat elevatory/markery a garazove interiery, nejake tie dizajny tam dat, a keby sa dalo tak billboardy
Aké sú vaše požiadavky ( ostatné [ zbrane, peniaze atď.] ): zbrane asi nie, peniaze okolo 200-250k ak to je moc vela, može byt aj menej
S pozdravom Hex