Meno: (Nepovinné) Dexyy Sekcia, špecializácia a voľná pozícia: (Povinné) Komunitná sekcia pre MTA:SA, Support Vek: (Povinné) 18 Meno na Discorde: (Povinné)
𝒹ℯ𝓍𝓎𝓎
#8069 Skúsenosti s administráciou: (Povinné): skušenosti mám již několikrát jsem působil na mnoha serverech jako Administrátor či support Vo všeobecnosti, prečo chceš byť súčasťou nášho tímu, ktorý “tvorí budúcnosť”?: (Povinné) Sem napíš prečo chceš byť členom nášho tímu. V posledních dnech mi upadá rp na postavě a tudíž nemám co dělat proto bych tento čas věnoval na řešení reportů či zaučovaní nových hráču a věcím souvisejících s touto pozicí Ako to je s tvojou aktivitou na internete?: (Povinné) Sem napíšte vašu časovú dostupnosť na internete.. Většinou 7-8 hodin deně občas i více Ďalšie informácie, ktoré by ste nám chceli poskytnúť: (Nepovinné) Sem napíšte ďalšie informácie, ktoré by ste nám chceli poskytnúť. Nic moc toho nemám každopádně kdyby o to byl opravdu velký zájem nemám problém tento bod doplnit. Tým, že podávam túto prihlášku, súhlasím s pravidlami a záväzkami portálu fawestorm.eu. Podpis Dexyy