matopanko12 Základné informácie o frakcii Názov frakcie: Gold company Členovia frakcie od začiatku: Karlos Pancis Aká je očakávaná činnosť frakcie: Prevoz zlata Bude frakcia ( hlavne jej vedenie ) robiť nelegálne veci ( zbrane, drogy ): nie Bude frakcia podriadená štátu: idk Lore frakcie ( najlepšie v dokumente Google): čo je lore Vaša motivácia/osobné presvedčenie, prečo chcete túto frakciu: bola by to dalsia zaujimava firma na servery a chcem vlastnit dačo velke Dodatečné informace Meno vášho herného účtu: matko Meno na Discord učtu: Pekny chlapček❤#5160 Váš vek: 15 Meno vašej postavy, ktorá bude vlastníkom frakcie: Karlos Pancis Bola alebo je vaša postava v ilegále: bola mala dva prevozy zbrani Boli ste tu niekedy vylúčení?: nie Máte nejaké sankcie za porušenie pravidiel servera: nie Koľko zamestnancov/členov plánujete mať: aspon 10 Frakce Aké sú vaše požiadavky ( skripty ): Nakupenie zlata predaj zlata Aké sú vaše požiadavky ( vozidlá ): dodavky Aké sú vaše požiadavky ( skiny ): dajake defaut Aké sú vaše požiadavky ( mapovanie ): bod A a bod B Aké sú vaše požiadavky ( ostatné [ zbrane, peniaze atď.] ): peniaze budu to kupovat za 500 a predavat za 650 napriklad a daco pojde firme S pozdravom Pažides
matopanko12 kupil som si frakciu na urade a nedalo mi ju a chcel som sa spytat ci mi spravite prevozy zlata
exilibur ahoj, frakci si momentálně můžeš založit na úřadu, a vše dokoupit pomocí frakčních modulů, pokud něčemu nerozumíš, ozvi se prosím pomocí ticketu na dc. s pozdravem, Exilibur.