Názov účtu: cobolak
Názov Discord účtu: Kanee
Typ: permanentný
Vážený A-Týme ❤️,
žádám vás o chvilku svého času a o přečtení mé skromné žádosti o odstranění pernamentního zákazu na server Slovak RolePlay.
Opravdu dlouhou dobu jsem se bavil tím, že jsem to trollil a pro zábavu mi to stačilo.
Vše se to událo z důvodu, že nás to jednoduše přestalo bavit a tohle nám tu zábavu přinášelo, nemyslím to jako výmluvu, protože to není, ale udávám pravdivý důvod a zdroj svého chování, krom toho jsem v tu dobu byl prostě jetej celkem. Chtělo to pauzu a tohle byla zasloužená a nucená pauza, nezpochybňuji svoji permu, byla naprosto zasloužená a v té době bych si ji dal taky a ještě dřív, protože i tak jsem dostal mnoho šancí, ale jak říkám, můj cíl předtím byl troll a to naprosto přiznávám a stavím se k tomu, že to byla velká chyba, která mi v tu dobu přišla ale jako adekvátní zabíjení času, což není. RPím už dlouho, resp. RPil jsem a např. na Artheonu jsem byl součástí mnoho projektů (např. Top Cars), znovu mne s kamarádem chytla chuť toho RPení a bohužel s mojí minulostí mi nebylo umožněno se vrátit, chybí mi to a kdyby byla možnost druhé šance, beru ji všemi deseti. Rovněž bych se chtěl omluvit serveru samotnému za ty blbosti, nebylo to nic extrémního, ale troll to byl a to bohatě a hlavně opakovaně stačilo, tudíž to dlužím minimálně a chtěl bych si to v druhé šanci odčinit tím, že budu RPit a přispívat komunitě jako jsem to dělal předtím.
Díky za přečtení,
s pozdravem krásného dne,
Kanee.