- Edited
Meno:
Dominik
Sekcia a voľná pozícia:
MTA:SA Support
Vek:
14
Meno na Discorde:
Skúsenosti s administráciou:
Ano, sloužim zatím na VD:RP, ale jelikož není open, furt se něco kazí, tak si myslím že post vedení zatím pro mě není, po přijetí bych se z VD:RP odvolal (po přijetí pohovorem).
figuroval jsem jako:
Zkušební Support
support
Hl. Support
Administrátor
Hl. Administrátor i správce AT
Spolumajitel
Vo všeobecnosti, prečo chceš byť súčasťou nášho tímu, ktorý “tvorí budúcnosť”?:
hraji zde dlouho, a rád by jsem zde přiložil ruku k dílu, protože si myslím, že server dokáže s kvalitním RP vytáhnout na více než 60 hráčů. jsem společenský, a chci být k něčemu, ne ničemu, jako momentálně na VD:RP, přijde mi že moji zásluhy si nikdo neváží, tak bych rád přiložil někde ruku k dílu, a vybral jsem si právě fawestorm, a opravdu rád bych s vámi tvořil budoucnost MTA komunity, jsem velmi kamaradsky, rád poznávám nové lidi, snažím se vše řešit s chladnou hlavou, a daří se mi to.
Ako to je s tvojou aktivitou na internete?:
nu, obvykle jsem cca 3-4h, záleží na povinnostech, ale jinak dokáži, svoji případnou neaktivitu vynahradit výkonem.
Ďalšie informácie, ktoré by ste nám chceli poskytnúť:
Tak, Jsem Dominik (Dyzzik), je mi 14 let, bydlím v ČR blízko u Německa (umím němčinu na úrovni A2), jsem nápomocen při každé situaci, a rád bych studoval buď ZSŠ a nebo obor IT, jsem velmi pracovitý, a oddaný mojí povinnosti, co tak slýchám, někdy je semnou sranda, někdy jsem na pěst , ale jinak jsem hodný, férový, a někdy až moc upřímný , velmi veselý, do všeho se vrhnu s úsměvem a rád, ačkoli někdy nemám náladu, snažím se Vždy být naladěn do správného rytmu, a dělat lidem kolem mě radost, a Jak jsem říkal, jsem společenský typ, ačkoli jsem introvert, snažím se nějak komunikovat v větším množství lidí, MTA jsem začal hrát minulý rok (srpen) během letních prázdnin, zkoušel jsem první sk**o ale tam se mi nelíbilo více faktorů, následně jsem našel SK:RP (neboli fawestorm) to mě natchnulo tak, že jsem zde nahrál 750h a určitě zde budu hrát více, a jelikož jsem nápomocen a férový atd, tak si myslím že post supporta by bylo akorát. za mě vse, přeji krásný den.
Tým, že podávam túto prihlášku, súhlasím s pravidlami a záväzkami portálu fawestorm.eu.
Podpis
Dyzzik