**Meno člena: Tweedlex / Ajaykoo / Hehe /
Datum: 1.2.2024
Dôvod Nezmyselni jail
Stručne opíš situáciu: Takže dneska som bol na serveri za NAKU a všimnul som si že členi gangov “Grove” a “Ballas” su v hre taktiež bolo hlasene od niekoho že sa nahanala motorka a osoba bola oblečena v zelenom takže som automaticky išiel do grove motal som sa tam dokým som nevidel motorku dalej som kružil dokým som nevidel dve motorky automaticky som ich išiel sledovat cez plot a videl som tam 2 od grove a 2 od ballas nasledne som dalej pozeral a bolo ich tam viac no išiel som na naku kde som chcel oznamit že pravdepodobne sa bude kropit samozrejme ked som to napísal tak som dostal pmky a pingy za “mixing” ked som doslova ich sledoval dokazat môže člen VCT “Tobos” no a potom ma začali reconovat a zistili že som v šatni takže mi automaticky dal jail bez toho aby si to zistil dalšia vec napísal som na PZSR discord do IC sekcie o tom že bude strelba samozrejme že to nemusela byt strelba ale myslel som si to tak som to napísal ale čavovia si prečitaju a už hned 🤙 + Tu toxicitu chápem ale ked domňa idu štyria že toto urobím tak nemám nervy na to ked ma nepochopia Výbornych členov ST a AT máte 🙂 pre dôkazy PM dik