OOC nick: Flowdemort
Meno postavy: Ivan Boric
Dátum a čas udelenia ck: 15.2.24 00:00
Dôvod CK: situačné ck schválené eržom (Správca projektu)
Popis situácie: Akcia sa začala okolo 22:00 pri čom sme chceli dohladať osobu Cassie_Carrera pri čom sme ju mali uniesť. o 23:30 sme zistili polohu Cassie_Carrera kde sme sa spolu s Patrikom_Nemcom vybrali. Boli sme ozbrojený Glockami malé zbrane. Prišli sme na miesto kde by sa Cassie_Carrera mala nachádzať. Obehli sme si objekt pozreli všetky chyby či dakto dakde není aby sme mali takzvaný čistý vzduch. Nikoho sme nevideli ani nič tak sme vytiahli elektroniku a vlastne sme prerušili spojenie kamier. Kamery su z GenSecu kde pracuje moja žena prístup som k tomu mal ešte od bývaleho majiteľa. vytiahli sme rušičku signalu aby sme prerušili lokaciu vozidla mobilou a dalšej elektroniky. na pozemku boli 2 gatky pri ktorých boli SBSkáry po 2 každý na jednom boku gatky. Tak sme si obišli aby sme mali clear prechod a mohli sa bezpečne bez žiadnych problemov dostať dnu pre danu osobu. Pri dverách sme zistili že su tam další dvaja SBSkáry ktorí chránili tie dvere asi pred dakým nevítaným. Zobral som hodinky ktoré som hodil na ceste aby som ich odľákal od dverí a my sa mohli dostať druhým bokom. SBSkári na to zareagovali pri čom sme sa začali vracať a zrazu 3ja full gear pzsr čo začalo hneď po nás strielať. (V rukách sme nič nemali) Následne sme dostali situačné CK. Keď sme chceli zistiť ako sa k nám dopracovali tak Erža mi napísal že po RP akcii mi ukáže loggy že to mali zaerpene a všetko. čakal som na logy pri čom erža nám dal zatiaľ situačku a do sukromnj správy mi napísal “Logy neposkytnem pretože niesi členom Admin Teamu MTA”.
dodatok: Myslím si že pzsr porušila aj zdravý rozum kvôli tomu že sa erpí slovenský štát kde sa len tak nestriela na ľudí ktorých vidíte na sukromnom pozemku. Ani výzva nepadla ani nič rovno kropili a dávali si report na situačné CK. Na Slovensko nerealne.