Meno: erik
Sekcia a voľná pozícia:Suporter
Vek: 13 Ale věřím že si klapneme a prosim nesudte podle věku nejsem kid ktery otravuje givuje a zneužíva sem normalní kluk
Meno na Discorde: nightricoo
Skúsenosti s administráciou: Ano mám zkušenosti ze suporterem hodně krát sem byl suporterem baví mě to ale nemužu to dělat kvuli mojemu věku tak sem to chtěl aspon zkusit.
Vo všeobecnosti, prečo chceš byť súčasťou nášho tímu, ktorý “tvorí budúcnosť”?: Sem napíš prečo chceš byť členom nášho tímu.
Ako to je s tvojou aktivitou na internete?:třeba od 2 do 10
Ďalšie informácie, ktoré by ste nám chceli poskytnúť: (Nepovinné)
Nessudte podle věku ale jsem normalní kluk a rad bych se k vám připojil zde máte nějaké příkazy adminlounge,forceapp,check,stats,history,auncuff,pmute,togooc,stogooc,disarm,freconnect,giveitem,sethp,setarmor,setskin,changename,slap,recon,fuckrecon,pban,unban,unbanserial,gotoplace,jail,unjail,jailed,goto,gethere,sendto,freeze,unfreeze,mark,gotomark,adminduty,warn,showinv,disappear,findalts,findip,findserial,setlanguage,agivelicense,carlist,unflip,thiscar,gotocar,getcar,nearbyvehicles,respawnveh,respawnall,findveh,fixveh,fixvehs,blowveh,setcarh,fuelveh,fuelvehs,setcolor,getcolor,entercar,getpos,y,z,x,set,reloadinterier,setfee,resetbackup,aremovespikes,,superman,gotohouse,veh,sw,delveh,makeveh,makecivveh,addupgrade,setpaintjob,delupgrade,setvehtint,atakelicense..
Chtěl bych byt A-t protože nevím je to 2 nejkvalitnější server a vidim v tom budoucnost prosim nesudte mě podle věku nechci si dělat ostudu jestli vam to vadí řekněte.

tady mě předtim chtěl quiny dat na pohovor jenže sem si toho nevšiml