Meno: (Nepovinné)
Skrillex
Sekcia, špecializácia a voľná pozícia: (Povinné)
Komunitná sekcia pre MTA:Sa Support,VCT
Vek: (Povinné) 22
Meno na Discorde: (Povinné)
skrillex2319
Skúsenosti s administráciou: (Povinné)
Sem napíš tvoje skúsenosti s pozíciou, na ktorú sa hlásite. Nějakou dobu jsem dělal handy na five M serveru plus nějakou dobu i na Mta Serveru vždy se jednalo o kvalitní handy, kterými nikdy nikdo neměl problem a co se týče administrace umím skoro všechny přikazy,několikrat jsem už byl Hl,admin,Support,VCT 
Vo všeobecnosti, prečo chceš byť súčasťou nášho tímu, ktorý “tvorí budúcnosť”?:(Povinné)
chtěl bych pomahat hračum vylepšovat jejich auta jelikož na serveru furt někdo hledá technika ale nikdy nikdo tam skoro není a od malička mě celkové bavit dělat auty i ve hře v realném životě,plus pomahát řešit hračum jejich Reporty,plus rád spolupracuji lidmi na serveru jsem už nějakou dobu a chtěl bych pomáhat lidem řešit jejich problémy,a celkově mě baví pomáhat lidem co se učí rp
Ako to je s tvojou aktivitou na internete?:(Povinné)
Sem napíšte vašu časovú dostupnosť na internete.. někdy od 10:00,někdy od 16:00 zaleží podle práce
Ďalšie informácie, ktoré by ste nám chceli poskytnúť: (Nepovinné)
Sem napíšte ďalšie informácie, ktoré by ste nám chceli poskytnúť. jmenuju se Dan a gta a celkově hry hraju od svých 10 let rád pomahám,lidem,jelikož jsem neprošel ustní zkouškou tak bych to chtěl zkustit znovu vše sem se doučil doufám že mi dáte druhou šanci abych vám ukazal co ve mě je 🙂 vždy se snažím vše řešit klidu,doufám že se vám moje přihlaška aspon trošku libit Dan 
Tým, že podávam túto prihlášku, súhlasím s pravidlami a záväzkami portálu fawestorm.eu.
Podpis Skrillex