Meno člena: Snehurka
Datum: 23.03.2024*
Dôvod: Bezdovodný jail
Stručne opíš situáciu: *
Dôkazy (klipy,fotky):
*
Mali sme nejaku RP akciu kde som predával zbrane proste nepodstatné… Noo aa sem hore na kopci, ku koncu toho clipu mi to už padlo následne som hneď začal písať na náš discord lebo tam su admini že čo mam robiť lebo nebolo by to fer keby hneď napojim a oni pri mne a brali by ma tak som pisal aj na fawe dis či može nejaky admin call a nejak to IC vyriešiť že by oni išli pod kopec a ja hore a pokračovalo sa no ale nikto mi nepomohol tak som sa rozhodol že napojim no len už som mal jail keď som posielal fotku že mi to fakt padlo a dal report tak furt mi prijmul ho a napisal čoši že bohužial ale nemal som to odpojiť a asi po 3. reporte už konverzacia bola ina že mam mu poslať logy lenže mne to tam nikde neukazuje že mi to padlo jedine ta fotka tak nejak sa konečne rozhodol a prišiel na to že ten jail je bezdovodny a dal unjail ale podla mna dost nefer kedze ma nahal on a dal mi jail proste riesil svoju rp akciu a celkovo ta komunikacia snim a tak bola otrasna islo ma roztrhat jak mi zobral report a napisal cosi ze bohuzial pravidlo znie ze mas pokracovat v rp ja som uz mal rozpisanu dlhu pm nech si pozre dis a hned mi zavrie ticket, to je asi všetko. Nakoniec sa to vyriešilo ale podla mna by sa čosi take diať nemalo, dole priložim ešte screenshot že mi to fakt padlo a to čo som písal na tu pomoc. Plus za druhu postavu je v ilegalke kde aj ja a tušim že tam je čosi že by to nemal ma takto ic riešiť ale to nieje podstatné len tušim že tam čosi take je.
S pozdravom scrntl