Názov frakcie: Letecký personál
Členovia frakcie od začiatku: Ja, (možno čašom by som ponaberal 2-3 ľudí.)
Aká je očakávaná činnosť frakcie: Vydávanie Leteckých preukazov. L1
Bude frakcia ( hlavne jej vedenie ) robiť nelegálne veci ( zbrane, drogy ): nebude robiť nelegál.
Bude frakcia podriadená štátu: Nie, chcel by som si tú frakciu pre seba a potom časom by som ju dal pod štát
Lore frakcie ( najlepšie v dokumente Google): Dňa 18.3.2024. 1980 túto spoločnosť založil môj starý otec, čiže som vyrastala v prostredí lietadiel, vrtulníkov. Viem popísať každú časť lietadla, vrtulníka, pretože som strávila celý život pri týchto strojoch. Vždy som sa tešila na prázdniny, pretože som vedela, že strávim celé prázdniny pri strojoch a vo vzduchu. Čím ďalej plynul čas, tak som logicky starla a dostávala som sa ku veku 18 narodeninám. Takisto bohužiaľ s dedovým zvýšujúcim sa vekom strácal silu a odhodlanie pokračovať vo vedení tejto spoločnosti. A dostávame sa k momentu, kedy sa novým majiteľom stane Nellison Taylorova, čož som ja. Mala som menšie pochybnosti s tým, že nezvládnem viesť takúto veľkú spoločnosť. Našťastie dedové slová hneď zahodili tieto zlé myšlienky a naviedol ma na tie správne, ktoré ma dovedú k tomu, aby spoločnosť stále bola, tak kvalitná a fungovala, ako za dedovým vedení, tak sa hlásim a ponúkam občanom si spraviť pilotný kurz.
Vaša motivácia/osobné presvedčenie, prečo chcete túto frakciu: Túto frakciu chcem preto, lebo nikto ju nemá a väčšina hráčov by chcel vrtulník, tak rád by som si zobral túto frakciu pod seba.
Dodatečné informace
Meno vášho herného účtu: german
Meno na Discord učtu: samo.2210 (german)
Váš vek: 17
Meno vašej postavy, ktorá bude vlastníkom frakcie: **Nellison Taylorova**
Bola alebo je vaša postava v ilegále: Nie
Boli ste tu niekedy vylúčení?: Nie
Máte nejaké sankcie za porušenie pravidiel servera: Nie
Koľko zamestnancov/členov plánujete mať: Max 5
Frakce
Aké sú vaše požiadavky ( skripty ): Letecký preukaz typu L1, ako ITEM
Aké sú vaše požiadavky ( vozidlá ): Poprosil by som dáke 2-3 vrtulníky
Aké sú vaše požiadavky ( skiny ): Netreba
Aké sú vaše požiadavky ( mapovanie ): Ak by sa dalo, tak by som to robil na letisku, len dáku budovu by som tam chcel urobiť, kde to budem vykonávať.
Aké sú vaše požiadavky ( ostatné [ zbrane, peniaze atď.] ): Do Frakcie aspoň od začiatku 2.000.000 eur.
S pozdravom german