Základ
1. Ako nájdem FaweStrom.eu ?
- Na Google -> https://fawestorm.eu/ alebo na Discorde > https://discord.gg/fawestorm, či Instagrame https://www.instagram.com/fawestorm.eu/
2. Ako sa napojím na server ?
- Musíte mať klasické GTA:SA a k tomu nainštalovať https://multitheftauto.com/
3. Kde nájdem IP Adresu na server MTA ?
- mtasa://82.208.17.10:27181
4. Pomocou akých údajov sa viem pripojiť ?
- Registrácia pomocou emailu, mena a heslá. Prihlásenie pomocou emailu/mena a hesla. Taktiež si viete nastaviť 2 fázové overenie v nastaveniach serveru Slovák RolePlay.
5. Dá sa resetovať heslo ?
- Áno, pokiaľ ste zabudli heslo, tak si musíte vytvoriť Report
6. Môžem hrať za slávnu či známu osobu ?
- Nie nemôžete, Váš nick musí byť vymyslený, ktorý bude reálny napr. Anton Miško.
7. Môže mať môj nick vulgárne a podobné slova ?
- Nie, Váš nick nesmie obsahovať žiadne vulgarizmy či iné urážlivé slová.
Herná Zóna
1. Čo spraviť prvé, keď sa napojím ?
- Odporúčame si nájsť prácu, môžete pracovať u IZS zložkách, či ísť ilegálnou cestou. Avšak, ilegálna práca má svoje rizika.
- Ako nájdem prácu ?
- Môžete sa chodiť pýtať po rôznych podnikoch, napríklad servis. Či na záchranné zložky k PZSR, HAZZ, ZZS, od ťahová služba atď… Avšak, taktiež pomocou Twitteru alebo podávaní inzerátu. Prípadne sa môžete zamestnať na úrade ako drevorubač, vodič autobusu, vodič taxíku, kuriér atď…
2. Môžem erpiť za psa ?
- Áno, erpiť za psa môžete, stačí si podať/report alebo F2, kde Vám administrátor, nastaví skín či iné meno. (( Nemôžete erpiť psa, keď máte vytvorenú postavu a na nej už nejaké RP ! ))
3. Čo mám robiť, ak sa mi nepáči meno alebo som si dal omylom zlý vek ?
- Ak sa Vám nepáči meno, môžete si požiadať o zmenu nicku /report alebo F2.
- Zlý vek pokiaľ sa Vám stálo táto vec, stačí si podať /report alebo F2, kde napíšete „Zdravím, mohol by som poprosiť zmeniť vek na „číslo veku“
4. Môžem si kúpiť nehnuteľnosť, kde nie je elevátor ?
- Áno, môžete musíte si podať /report alebo F2,
5. Ako zarobím peniaze ?
- Pokiaľ chcete peniaze, musíte chodiť do práce, je čisto na Vás či si vyberiete nelegálnu cestou alebo legálnou.
6. Kde si viem kúpiť nejaké vozidlo ?-
- Vozidlo si môžete kúpiť v Drahom salóne alebo lacnom bazári. Či od samotného hráča. Salóny sú označenou žltou bodkou na mape.
7. Môžem poprosiť o opravenie vozidla (( Fix )) ?
- Áno, môžete pokiaľ to bolo spôsobeným pádom hry či l agom hry bugom a pod.
Pokiaľ táto situácia nastala, podáte si /report alebo F2. Zneužívanie sa trestá !!!
8. Môžem dostať fix vozidla pokiaľ som nedostal la a pod. A mám ho rozbité ?
- Nie, pokiaľ sa Vaše vozidlo rozbilo v rámci RP. Musíte si zájsť do servisu vozidlo nechať opraviť mechanikom.
9. Môžem dostať admin heal ?
- Áno, pokiaľ sa Vám zdravie ubralo, kvôli lagu, bugom a pod. Avšak musíte
10. Môžem port svojho vozidla ?
- Áno, port svojho vozidla môžete, avšak nemôže byt nejak IC ukradnuté, zabavene či nejak zapojené do nejakej RP akcie a vy ho chcete dostať preč. Port vozidla môžeme udeliť len vtedy, ak Vám zmizlo, napr. do inej dimenzie. V takomto prípade si musíte podať, report alebo F2.
11. Môžem ERPIŤ v IZS zložkách ilegal ?
- Áno, v prípade korupcie a pod. No priame podieľanie sa napríklad na vražde, únose, okrádaniach je povolené so súhlasom administrátora.
12. Môže mi člen A-Teamu givnuť nejaký item ?
- Nie, bezdôvodne givovanie itemov, je prísne zakázané. Pokiaľ nato nie je nejaký OOC dôvod. Napríklad bol reštart serveru a niečo Vám z vozidla zmizlo.
Hráč a Administrátor
- Administrátor sa musí správať voči hráčovi s úctou a s rešpektom. Za žiadnych okolnosti nesmie urážať hráčov.
- Administrátor nesmie nijak nadržovať či brániť svojich známych, ku každému sa musí správať rovnako.
- Administrátor musí jednať podľa pravidiel.
- Čo mám robiť, ak administrátor porušuje pripravidla, uráža hráčov ?
- Musíte si spraviť dôkazy, kde následne si vytvoríte ticket, na DC FaweStorm.Eú popíšete dôvod, čo sa stalo. V inom prípade, ak sa nachádza na serveri vedenie, kontaktovať priamo, vedenie.
Vypracoval: .alfa. ( Angel ) Upravil: waves7777 ( waves )