Ahoj Toyesk,
Typujem že ťa nezaujíma môj názor, každopádne aj tak sa vyjadrím pretože mam na to právo, aj keď si uviedol zlé meno ale nevadí.
Zrekapitulujeme si to od začiatku, začalo to u klasickej naháňačky kde si prvý krát dostal lag, následne ťa portlo za mňa, pokračoval si s tým že si ma nabúral do zadnej časti vozidla a na to si reagoval nabindovaním /me to sa berie ako TrashRP, hneď na to som ťa freezol na základe toho že si porušil toto pravidlo, ale keď že náraz bol ovplyvnený lagom tak sa dalo ReRP(od Snehurky). Následne sme pokračovali motali sme sa medzi barakmi predvádzal si akrobatické kúsky na tvojom aute(G63). Ale nechcel som to riešiť lebo viem ako by to dopadlo, zas by sa ti niečo nepáčilo. Tak sme pokračovali až k Montgomery kde si zišiel z diaľnice následne si využil obratnosť tvojho auta a chcel si ma obísť v tom ti tam vletel Snehurka tak ste sa narazili. V tom som sa ťa snažil o niečo pritlačiť ale videl som že si sa ešte pohol tak už som následne vystúpil a prestrelil ti kolesa na aute aby som ti zabránil v úteku. Ako povedal Snehurka je možné že toto bola chyba z mojej strany. Ale napriek ťažkej autonehode si sa začal vyhovárať na “veľkosť” tvojho auta oproti M5 takže si odmietal erpiť nejaké veľké Injuries, (Váha M5 F90 1855-2032kg) (Váha M-Benz G63 - 2,550kg) po tom čo som ti prestrelil kolesa si sa rozhodol pokračovať ďalej pretože si chcel hrať na takzvaný “Win”. Za mňa bola streľba po gumách v poriadku pretože v prípade že ublížiš policajtovi na zdravý čo i len nechtiac tak by ťa mal ďalší policajt spacifikovať/zastaviť. Následne sa voidla streľba a dalo sa ReRP, zaerpil si injuries. Status si si dal samozrejme taký aby si mohol nejakým štýlom pokračovať. Keď už som znova vystúpil a namieril na tvoje auto tak si zase využil handling tvojho vozila a rapidne rýchlo si sa stočil a začal si utekať, následne som spustil streľbu po vozidle. Rozbehol som sa za tebou, ty už si stal a pripravil si sa strielať. Vystrieľal si celý zásobník, ale zrejme si sa netrafil ani raz. (Dokonca som ani vestu nemal a ani HP mi nešlo do mínusu). Vystúpil som, dal som ti hlavu, dostal si PK. A zase začali tvoje výhovorky. “Ako je možné že odhadzuješ zbraň keď ju môžem stále držať v ruke”. Systém je nastavený tak že akonáhle dostaneš PK tak si dostatočne zranení na to aby tvoja postava odhodila zbraň. Je to také dajme tomu “pozastavenie streľby” proste dostaneš Player Kill. Tam si zase vytvoril OOC situáciu, porušenie pravidla č.1(nebol si potrestaný). Následne si ma tam začal nepriamo slovne urážať a rozoberať moju minulosť na RP scéne. Furt si musel isť svoje tak som použil slova “lebo Toyesk” myslím si že si dosť slávny svojou aroganciou a ak nie známy tak minimálne v mojej prítomnosti si Non-Stop arogantný a “skáčeš” do reči. To je dôvod toho prečo som chcel aby Skrillex išiel bokom, následne by si vypočul teba a ostatných.
[AT] Support [23] (Jascericka) Maya Tosayak: on sa rád motá v minulosti no aj to tak dopadá že je zaostalý.
V mojej minulosti sa montuješ furt, a to nieje štyl ohovárania, je to prejav môjho vlastného názoru. To je rozdiel. môj názor nijak neovplyvňuje moje chovanie k tebe, keď že si to nemôžem dovoliť a pokiaľ robíš všetko v poriadku tak nemám ani ten dôvod.
Zákon č. 300/2005 § 373
Kto o inom oznámi nepravdivý údaj, ktorý je spôsobilý značnou mierou ohroziť jeho vážnosť u spoluobčanov, poškodiť ho v zamestnaní, v podnikaní, narušiť jeho rodinné vzťahy alebo spôsobiť mu inú vážnu ujmu, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky.
(2)
Odňatím slobody na jeden rok až päť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
a)
a spôsobí ním značnú škodu,
b)
z osobitného motívu,
c)
verejne, alebo
d)
v podnikaní závažnejším spôsobom konania.
Kto o inom oznámi nepravdivý údaj, ktorý je spôsobilý značnou mierou ohroziť jeho vážnosť.
Nepovedal som žiadny nepravdivý údaj na tvoju osobu a ničím som ťa neohrozil, ani mojím názorom, prejavil som čisto svoj názor, ak sa držíš odseku 2.C) Tak verejne to tiež nebolo je to chat pre členov Admin Teamu ktorý není určité verejný, majú k ním prístup iba členovia admin teamu, nie hráči. Nič som ti s tým nespôsobil žiadne psychické problémy ani ujmu takže trestný zákon ti v tu nepomôže.
Ak ti vadí moje chovanie tak najprv si uprac pred svojimi dvermi a potom skus riešiť iných bordel. Žiadny moderátor nieje povinný znášať tvoju aroganciu. V histórií máš 32 trestov(90bodov) tak by som veľmi zhodnotil tvoje chovanie do budúcnosti a tvoj štyl RP. 100bodov = Permaban(automaticky)
Dúfam že ti takéto vyjadrenie stačí,
Prajem peknú noc
Jascericka. <3