Názov účtu: Bojeris
Názov Discord účtu: goblis_
Typ: Permanentní ban
Od koho mi byl ban udělen: @quiny
Tvoje vyjadrenie:
Zdravím všechny kteří budou tuhle žádost číst a hlavně AT, který tohle se mnou musel řešit
Jak se vše stalo a za co mi byl ban udělen ?
Ban mi byl udělen za porušení pravidel Portálu
Vše začalo tak že jsme se s kámošema rozhodli jít večer okrást nějako to npc blízko dolní benzínky v lsku.
Následně jsme začali okrádat NPC a po chvilce samozřejmě dojelo PZSR, které jsme nechali vystoupit a následně vznikla přestřelka mezi námi a PZSR, už si to přesně nepomatuji, ale následně jsme zabili pzsr a odjeli jsme.
Po nějaké chvilce se na mě portnuli admini, že na nás je report na Metagaming a jestli jim můžeme poslat logy nebo nějaký clip.
Následně jsem požádal kamaráda na discordu jestli by mi mohl poslat clip že tam nějaká ta IC komunikace byla, no po chvilce mi byl poslaný link na fotku kterou již já rozklikl a následně jsem to poslal i do hry do OOC chatu.
Chvilku po odeslání linku do OOC chatu jsem obdržel Permanentní ban za porušení pravidel co se týče IP Grabberu.
Jelikož jsem nevěděl co se stalo tak jsme následně šli na discord s tehdejším AT Wimaxem a s Quinym a dalšími adminy.
Proč bych chtěl dostat UB ?
Tak jak někteří ví působil jsem zde jako Support a nějaké vztahy jak už s AT tak i s hráči tu mám a rád by jsem se vrátil a zase si zaerpil.
S pozdravom Rivasko