toyesk Názov účtu: toyesk Typ: permanentný ( presiahnutie bodov ) Tvoje vyjadrenie: Prekročenie 100 bodov - Ták.. začnem asi od začiatku celej historie kde mi waves dal prvy krát 3 body za pravidlo ktore som podľa historie porušil 1x ( na čom neni žiadna chyba ). Avšak po par nazbieranych bodoch mi niektorí administratori začali davať body hala-bala , nezaležalo na tom ake pravidlo som porušil ale body som mal vždy iné napr. Dajme tomu že som porušil pravidlo Č.5 raz som za toto pravidlo dostal plny počet a druhy krát 1 bod. Posledný trest - s týmto trestom vyložené nesuhlasím kedže som mal problémy s MTA a bolo mi raz povedane že mi húči sirena ktorú Exilibur vytiahol a dal back čim to vraj prestalo ( netušim ani raz som ju nezapočul pričom mi zvuky aut normalne bežali ) urobil som otočku okolo nemocnice kde bola RP akcia policajtov do ktorej bol exilibur zapojeny a vybral som sa smerom na ammo , kde som na moment zastavil lebo som pisal na twitter fidžimu. príbehol ku mne Exilibur ( Martin Konecny ) a zakričal “ ODJEZD ” , odišiel som avšak pri odchadzani som narazil do lampy kde sa mi poškodilo auto čiže som po hlavnej urobil otočku a vybral sa smerom na SKchiptuning. Kde som si všimol že za mnou ide fidži tak som zastavil par metrov od nemocnice a počkal na fidžiho , priletel ku mne exi bez aduty a dal mi jail za copbaiting pričom som žiadny neporušil. Taktiež mi povedal že som tam jazdil stale so zapnutou sirenou ktorú ako som napisal vyššie som ani raz nepočul a nemal som ani šajnu že v tom aute nejaka sirena je. Prečo by som mal dostať unban - Niesom ničím vynimočny hráč avšak som tu nazbieral dosť skusenosti a spoznal viac dobrých ako zlych ľudi , za ten rok čo tu rpím som si obľubil celý slovak. Nikdy som o sebe netvrdil že som najlepší RP hráč ale ani najhorší . Robiť chyby je ľudské. S pozdravom toyesk “ Dokým neumre od hladu neuvedomí si, akú váhu môžu mať jeho slová ”
Paws Ahoj, po zhodnocení materiálů co jsi nám předložil v soukromých zprávách jsme se rozhodli ti žádost o unban schválit. Unban ti bude udělen do pár minut. S pozdravem Zástupca komunitného Manažéra Paws