Názov účtu: aalleexx123
Názov Discord účtu: alexiiik_123
Typ: Systémový ban na týždeň plus admin jail na 60 minut
Tvoje vyjadrenie: Tak Ahoj, vítam vás na mojej žiadosti o unban.
—
Za čo som vôbec dostal ban ? Ban som dostal za porušenia pravidiel č. 23, 15 a 18.
Ako sa to vôbec stalo a čo sa pred mojim banom udialo ? Ja a moji dvaja kamaráti sme jazdili okolo LS, pričom nás začala naháňať zložka PZSR a MKP. Mali sme pri sebe masky a glocky, tak sme sa im snažili újsť aby sme IC nedostali do väzenia. Keď sme ich nevedeli stratiť, tak sme po nich začali strieľať, pričom sme zabili jedného príslušníka PZSR a jedného príslušníka MKP. Keď sme im dali PK, tak tam začal pobehovať bývalý Náčelník MKP, tak sme upozornili že nech ide preč (kamarát nechtiac vystrelil). Filip Blackes AKA bývalý Náčelník MKP odišiel a hneď sa vrátil. Následne sme teda z miesta činu ušli (Palomino Creek). Nevedeli sme, kde sa skryjeme. Po chvíľke nás začali naháňať cca 3 PZSR BMW M5 F90, 1 Kodiaq a bývalý náčelník MKP, ktorý nás naháňal tiež v BMW M5 F90. Zašli sme do LS dockov, lebo sme sa ich nevedeli zbaviť. Keď sme prišli na miesto, tak sme sa dohodli že si vystúpime a začali sme streľbu. Po chvíľke čo začala streľba aj od strany PZSR, sme všetkým dali PK. Keď dostali všetci PK, tak sme nasadli do vozidla a odišli. Z našej strany sme nemali čo RPiť, totiž ani raz nás netrafili. Zašli sme do verejných garáží, pričom bolo asi 00:03. Bol som už unavený, z mojej strany sa RP skončilo pretože som nemal už čo riešiť, tak som to leavol.
—
Je zakázané opustiť IC pokiaľ vaša postava nemá ukončený RP dej v danom momente. To platí aj pre odmietanie pokračovať v RP. ( 1 - 4 body, W/J/K ) - Ako som písal, z mojej strany sa RP akcia skončila, všetci dostali PK a nechceli sme zbytočne riskovať ďaľšiu streľbu tak sme odišli.
Deathmatching je zakázaný. ( 1 - 5 bodov, W/J/K )- Ako som písal, utekali sme sa mali sme pri sebe zbrane. Nechcel som IC riskovať väzenie.
- Troll RP je zakázaný. ( 1 - 5 bodov, W/J/K )- Nechápem, ako som trollil. Za mňa som teda určite netrollil. Ak myslíte to ako som s kamarátmi vykričali člena PZSR, tak za to sa ospravedlňujem. Člen PZSR nedodržoval predpisy, prekročil pár krát rýchlosť a nezastavil na značke STOP. Druhý prípad, člen MKP prešiel do protismeru a zákazu vstupu a skoro nás nabúral, pričom nás IC ohrozil.
Ďakujem že ste si prečítali celú žiadosť o unban, prajem pekný zvyšok dňa.
S pozdravom Alex <3.