Názov účtu: MTA/tulen
Názov Discord účtu: tulen
Typ: Permanentní Ban-body
Tvoje vyjadrenie: Ahoj,rád bych požádal o zrušení banu, který jsem dostal za porušování pravidel a obtěžování ostatních členů komunity. Uvědomuji si, že mé chování bylo nevhodné a negativně ovlivnilo ostatní. Chci se upřímně omluvit všem, které jsem svým jednáním naštval nebo jinak obtěžoval.Vím, že pravidla jsou tu od toho, aby byla dodržována a aby si všichni mohli užívat příjemné prostředí. Mám zájem se znovu stát součástí komunity a slíbit, že budu dodržovat pravidla a chovat se s respektem ke všem členům.Doufám, že mi dáte druhou šanci, abych mohl dokázat, že jsem se poučil ze svých chyb a že budu respektovat pravidla a ostatní členy týmu.Děkuji za zvážení mé žádosti.
rád bych se omluvil za své neadekvátní chování během roleplay (RP), které vedlo k mému banu. Uvědomuji si, že mé jednání nebylo v souladu s pravidly a narušovalo zážitek ostatních hráčů. Bylo to nevhodné a lituji, že jsem tím kazil zábavu druhým.Chci se omluvit všem, kterých se to dotklo, a ujistit vás, že jsem si vědom své chyby. Uvědomuji si, že RP by mělo být zábavné pro všechny zúčastněné, a že mé chování toto prostředí narušilo. V budoucnu se budu řídit pravidly a dbát na to, abych přispíval k pozitivnímu a respektujícímu hernímu prostředí.Doufám, že mi dáte druhou šanci, abych mohl napravit svou chybu a znovu se zapojit do komunity s odpovídajícím a respektujícím RP chováním.Děkuji za zvážení mé omluvy.S pozdravem, tulen.
@Snehurkaa
děkuji předem za kladnou odpověd a snad za další šanci abych vás mohl obvzlášť ohromit. 😉