Zdravičko chcel by som poprosiť o unck kedze podla mna sa jednalo o OOC ck .
1 . tak zacalo to tweedlexom toyeskom a este forisom . Rozhodli sa ze ma budu v kuse okradat a vykradat dom ale ze v kuse
2 . Pokracovalo to tym istím az mi začali kradnut auta ako bolo mitsubishi a tak dalej
3 . no po nejakom case som to kradnute auto nasiel a nahlasil to MAximovy_Simonovy ten dal botičky na auta a garaž zaistil aby sa z nej nehli dvokazy .
4 . po nejakej dobe sa TWEedlex a tak dalej zhodli z bratvou ze mi daju ck prenasledovalo ma bmw/audi to si uz moc nepametam ale viem ze jedno gecko pri tom ktore ma zrazilo cez strechu by om mal ck na miste
5 . po tom co ma uniesli do mesta duhov / za priehradov tak mi tam niekdo zaspamoval ze toto auto (bla bla bla) patri firme fast trans coz je moja firma ktora bola na kamiony v nej bolo paru aut
6 auto ktore ukradli mi bolo po nejakom case napisane na firmu
7 no a pri ck mi niekdo zaspamoval ze toto auto (bla bla bla) patri Firme Fast trans
8 no a hodily mi ck konkretne ho vypisal pablyk a dostal som ck
.
Prečo to považujem ako CK?
Nom dvovod je taky ze pri CK mi zaspamoval niekdo z nich bolo ich asi / az 10 netusim maly paru aut no jeden z nich prisiel a zaspamoval mi ako som spoimínal toto auto patri firme (bla bla bla) no a to bola odpoveď na moju otázku prečo ck
ďakujem adminovy ktorý sa mi ozve a prajem vám pekný a prijemný zvyšok dňa/večera