Meno:
Tadeáš | tadzzy - teddyseeek
Sekcia a voľná pozícia:
MTA - support / administrátor
Vek:
19 rokov
Meno na Discorde:
Ing. Tadzzy | teddyseeek
Skúsenosti s administráciou:
Mám bohaté zkušenosti s administrací, zejména na platformě Fawe, kde jsem dlouhodobě působil a získal znalost různých příkazů. Považuji se za přívětivého a otevřeného člověka, což považuji za klíčovou vlastnost pro úspěšného admina. Moje zkušenosti zahrnují přibližně rok a půl působení na různých administrátorských pozicích, včetně funkce hlavního admina a zástupce manažera sekce MTA. Tyto pozice mi umožnily získat širokou škálu dovedností a kompetencí. Dbám na pořádek a rovno pro všechny, myslím si, že ti co mě znají to moc dobře ví.
Vo všeobecnosti, prečo chceš byť súčasťou nášho tímu, ktorý “tvorí budúcnosť”?:
Mám zájem přispět ke zlepšení komunity a věřím, že moje zkušenosti a dosavadní výsledky mohou být pro váš tým přínosem. Chci aktivně přispět k budování a rozvoji serveru, a rád bych byl součástí této ambiciózní vize.
Ako to je s tvojou aktivitou na internete?:
Jsem velmi aktivní na internetu. Pokud zrovna nespím, dokážu na zprávy odpovědět do pěti minut. Tím zajišťuji, že budu promptně reagovat.
Ďalšie informácie, ktoré by ste nám chceli poskytnúť:
Na serveru mám nulovou trestnou minulost. Nemám další informace, které bych rád uvedl, ale jsem připraven zodpovědět jakékoliv otázky nebo poskytnout dodatečné informace podle potřeby.
Podpis:
tadzzy
Tým, že podávam túto prihlášku, súhlasím s pravidlami a záväzkami portálu fawestorm.eu.