Tweedlex Meno: (Nepovinné): Tweedlex Sekcia, špecializácia a voľná pozícia: (Povinné): *Komunitná sekcia pre MTA:SA, Admin/VCT. Koľko hodín máš odohratých na serveri (Povinné): 1027hodín. Vek: (Povinné) 15 Meno na Discorde: (Povinné): Tweedlex Skúsenosti s administráciou: (Povinné): Tak začínal som na Fawestorm.eu, samozrejme som tu rovno išiel do Admin Teamu na prvý pokus to nevyšlo no na druhy to vyšlo a začal som rozbiehať svoju kariéru kde som sa dopracoval až k Adminovy, adminoval som na fawestorm.eu celkovo tak 1 rok. Čiže skúsenosti mam veľké najviac poznám komunitu. Čo sa týka VCT člena tak bol som na dvoch serveroch VCT člen kde som robil handy, no samozrejme postupom času sa to vytratilo no som otvorený sa to učiť nanovo samozrejme základy sú. Vo všeobecnosti, prečo chceš byť súčasťou nášho tímu, ktorý “tvorí budúcnosť”?: (Povinné) Naviazalo sa to na mňa a bavilo ma tu rp aj ta komunita. Aj po riade ktorý tu bol nedávno som sa rozhodol že ajtak to chcem znova skúsiť. Ako to je s tvojou aktivitou na internete?: (Povinné) Každý deň som na internete takže za mňa dobrá. Ďalšie informácie, ktoré by ste nám chceli poskytnúť: (Nepovinné.) Nie myslím že nie. Tým, že podávam túto prihlášku, súhlasím s pravidlami a záväzkami portálu fawestorm.eu. Podpis Tweedlex.
Paws Ahoj, po zhodnocení tvé přihlášky jsem se rozhodl tě pozvat na osobní pohovor na náš TeamSpeak3 server (ts3.fawestorm.eu). Kontaktuj mě na discordu kockauwu kde se domluvíme na termínu a času pohovoru. S pozdravem Komunitní Manažér pro MTA:SA Paws 🐾