Meno: zumpa
Sekcia, špecializácia a voľná pozícia: Support
Koľko hodín máš odohratých na serveri: 253 hodin
Vek: 18 let
Meno na Discorde: zumpa09
Skúsenosti s administráciou:
Z MTA zatím žádné zkušenosti nemám, ale chtěl bych se to naučit tady, kde vidím že je dobrý kolektiv, a mohu vám pomoci.
Vo všeobecnosti, prečo chceš byť súčasťou nášho tímu, ktorý “tvorí budúcnosť”?:
Jsem nápomocný, komunikativní, klidný a pečlivý, mám rád když je vše jak má být, při řešení jakéhokoliv problému zachovám chladnou hlavu a klid. Než se do něčeho pustím tak se snažím si o tom něco zjistit, abych měl přehled jak co funguje a co dělat když nastane problém popřípadě jak ho vyřešit. Chtěl bych být užitečným členem týmu pro ostatní a pomoci s chodem portálu. Jako příklad uvedu nápad na zkrácení času co hráči čekají na report, vadí mi že někteří mají A-duty ale neodpovídají na reporty, stalo se mi že jsem na report čekal něco přes hodinu a v A-duty byly 3. Díky rychlejší odpovědi na report si myslím že bych mohl snížit tlak na ostatní adminy ve směru ze spamování hráčů zpráv do PM.
Ako to je s tvojou aktivitou na internete?:
Na příjmu jsem vlastně pořád, ale jinak na počítači trávím poměrně dost času, hlavně v MTA. Samozřejmě krom spánku, školy a pár hodin týdně kdy si užívám svůj volný čas, ale jsem aktivní v dobu kdy hraje nejvíce lidí.
Ďalšie informácie, ktoré by ste nám chceli poskytnúť:
Kdyby byla nouze nebo potřeba pomoci tak mám zkušenosti i s Minecraft a Discord AT. Pokud nic důležitého nedělám tak jsem schopen odepsat do 5ti minut, ale spíše hned.
Tým, že podávam túto prihlášku, súhlasím s pravidlami a záväzkami portálu fawestorm.eu.
Podpis:
zumpik