OOC nick: ForisHD
Meno postavy: Filip_Rebrik
Dátum a čas udelenia ck: 14.10.2024 20:2X
Dôvod CK: Zdravím, žiadam UNCK z dôvodu nasledovnej veci dneska ked som mal byť niekde prevezený osobou Ellie_Fadde tak ako som vyšiel z budovy dostal som PK zranenia som rpil normálne až pokým mi prišla PM o tom že som mal CK podmienku a následne mám dostať CK. Kedže to bolo povolene od Quinyho a žiadané od Ajaya o CK pred pol rokom o tom že mám CK podmienku som nedostal ani slovo od Quinyho alebo od dalších členov AT P.S Ck Systém sa zrušil z nejakého dôvodu čiže nemám dôkazy o tom čo sa musí a čo nie. Kedže som nedostal správu od Utočníka do PM alebo OOC správu typu “CK Podmienka” tak vlastne porušil pravidlo CK dalšia vec je ta že ešte Quiny porušil dalšie CK pravidlo o tom že som mal CK podmienku no dalšia vec je ta že dôvod CK podmienky je ten že som snitchoval BRATVU za Rebrika akože neviem kto si toto vymyslel ale bol pekný idiot by som povedal kedže som ani za OKP ani za PZSR nikoho z bratvy nesnichoval a ani som nikoho nedaval do väzenia kedže nebol dôvod len max Toyeska to je všetko ktorý by mi CK podmienku nedal DALŠIA vec je ta že kedže boli obidvaja v AT tak už asi viem prečo to bolo povolené bez toho aby dostal Quiny dajaký dôkaz o tom že som to spravil alebo inšie veci kedže KAMOŠI a všetko sa kamošom musí povolovať za mňa neprávom udelená CK podmienka od Quinyho. PK mi dal podľa toho čo som pochopil Samuel_Fadde (levi) ktorý vtedy ani tu postavu nemal takže nechápem ako mohol vedieť IC že ma majú rozstrielať??????? ak teda si nezmenil meno.