Deathmatching- Myslíš to, že som akože DMkoval cajtov ? Neviem kto hned rámuje na prvý pohľad žeo. mal som na to IC dôvody <3
20. Je zakázané vykonávať trestnú činnosť na hráčovi, ktorého je RP level nižší ako 2. ( 3 body, W )- Prosím ťa pekne, teraz mi povedz na akej postave som toto pravidielko porušil. Ilegal veci som robil najmä na Stevkovi.
14. Je zakázané podvádzať a akýmkoľvek spôsobom napádať server a základné RP princípy. ( 3 - 7 bodov, W/J/K )- Si robíš srandu 😃D ja som napadal server ? Prosím ťa kedy som už len ja napádal server, poprosím dôkazik ako u všetkých pravidlách a tvoje vysvetlenie, nech nemáš čas ako minule žeo.
53. Je zakázané porušovať základné princípy Injuries RP. ( 1 - 4 body, W )- Ked som ti toto pravidielko porušil tak prečo som nedostal skôršie jailik ? 😃D
47. Je zakázané zneužívať animáciu. ( 1 – 3 bodov, W )- Kde som prosím ťa zneužil animačku, to by ma fakt teda zaujímalo.
35. Je zakázané zneužívať popis vozidla k ovplyvneniu RP. ( 2 – 4 body, W )- Veduci, tomuto som fakt nepochopil 😃 Ako som zneužil popis vozidla na ovplyvneniu RP ? Neviem ani čo myslíš
A teraz to najlepšie Pawso, jaké dopísanie bodov ? Akožéé si mi len tak dopísal body nech už mám ban na 90 dní či ako to mám chápať. Odkial si nabral všetkých 50 bodov ked som ich mal cca 40 a teraz zrazu 90 ? Toto bolo moc.
Dôkazy (klipy,fotky): Asik toto postačí
Týmto by som chcel docieliť to, nech sa mi na každé pravidlo ukáže dôkaz poprípadne výstrižok z videa. Poprosil by som si dôkaz na každé pravidlo na, čo si mi dal a vysvetlenie, čo znamená ten dopis bodu, ktoré si mi len tak z ničoho nič nazbieral.
čau maj sa